Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default tell me where i am wrong


    hello dear friends

    i want to upgrade fortec star 5100plus receiver with new patch 283, but i am unable to upgrade it my cable is

    2--2
    3--3
    5--5

    uploader ver is 1.31
    when i download the software i get the messege downloading fail want to try, i try it on receiver standby in on position but fail,its boot ver is 6
    please guide me.

    thanks

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tell me where i am wrong

    Quote Originally Posted by dodi
    hello dear friends

    i want to upgrade fortec star 5100plus receiver with new patch 283, but i am unable to upgrade it my cable is

    2--2
    3--3
    5--5

    uploader ver is 1.31
    when i download the software i get the messege downloading fail want to try, i try it on receiver standby in on position but fail,its boot ver is 6
    please guide me.

    thanks
    Wrong cable. Try;

    2 -- 3
    3 -- 2
    5 -- 5

    Now it will work 100%

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tell me where i am wrong

    Quote Originally Posted by kuband
    Quote Originally Posted by dodi
    hello dear friends

    i want to upgrade fortec star 5100plus receiver with new patch 283, but i am unable to upgrade it my cable is

    2--2
    3--3
    5--5

    uploader ver is 1.31
    when i download the software i get the messege downloading fail want to try, i try it on receiver standby in on position but fail,its boot ver is 6
    please guide me.

    thanks
    i try this method also but nothing happend ,the actual cable setting 4 fortec star is 2---2 3---3 and 5---5 not 2--3,, 3--2,, 5--5 my friend

    Wrong cable. Try;

    2 -- 3
    3 -- 2
    5 -- 5

    Now it will work 100%

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Indonesia
    Posts
    303
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I recall that the cable needs to be a straight one....
    Terrorist use the muslim faith for there privat intrests, and should be killed more painfull than their victems

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ML
    Posts
    270
    Posts Thanks / Likes

    Default U r right henke

    Hello dodi It can be port problem or change loader for it



    Quote Originally Posted by henke
    I recall that the cable needs to be a straight one....

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ML
    Posts
    270
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tell me where i am wrong

    Quote Originally Posted by dodi
    hello dear friends

    i want to upgrade fortec star 5100plus receiver with new patch 283, but i am unable to upgrade it my cable is

    2--2
    3--3
    5--5

    uploader ver is 1.31
    when i download the software i get the messege downloading fail want to try, i try it on receiver standby in on position but fail,its boot ver is 6
    please guide me.

    thanks

    no needed to standby it, try it while on position standby it when it is not getting any file ,i have tried it so many time even converted it to 5600 and re to 5100

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: tell me where i am wrong

    Quote Originally Posted by anival
    no needed to standby it, try it while on position standby it when it is not getting any file ,i have tried it so many time even converted it to 5600 and re to 5100
    yes it is not taking any file even i try for repair files but nothing happend and yes computer port is ok

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fortecstars need straight cables. could be your physical port is damaged though.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by boknoy_ph
    fortecstars need straight cables. could be your physical port is damaged though.
    thanks boknoy for reply same computer with same port i am using with other receivers working g8 but only with fortecstar it is giving me problem and cable also ok 2---2 3---3 and 5---5, i think its flash is locked one of friend told me that i have to forced download it and said on the receiver after boot ver appear the ---- lines comes then u press send , lets see what happend yet i not try this method any how today new ver 284 came i will try this new ver also

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    ML
    Posts
    270
    Posts Thanks / Likes

    Default hello


    @Dodi If u r facing problem still u can check ur stb port just upload ch data from stb,if it is ok .then first of all click download button and then power on the STB from main power supply using this method I think u can solve ur problem

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What.s Wrong with rdi-forum
    By geo_2007 in forum RDI - English
    Replies: 13
    Last Post: 1st November 2006, 13:42
  2. What's wrong with dishtv???
    By geo_2007 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2006, 02:08
  3. irdeto2engineer what is wrong
    By christo in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 22nd January 2006, 16:18
  4. POLSAT? WHAT'S WRONG?
    By faded comet in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 26th June 2005, 06:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top