Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate schimba o cartela digi de la un receptor la altul?

    Se poate schimba o cartela digi de la un receptor la altul? Daca pe una am un tip de abonament si pe alta am altul pot sa o schimb intre receptoare sau sunt legate de receiver-ul pe care s-au activat?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. nu.
    2. da.
    noroc,nirolf

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa banuiam si eu dar speram altceva. Mersi oricum

  4. #4
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hmmmmmmm.........
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  5. #5
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    1. nu.
    2. da.
    noroc,nirolf
    Mare ajutor dat unui om care are 2 posturi. Profunzimea postului este extrema.

  6. #6
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atunci iei si tu ceva de la un provider care nu te leaga de receiver.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clader:Mare ajutor dat unui om care are 2 posturi. Profunzimea postului este extrema.
    domnule profesor aveti cuvintul.dezvoltati subiectul.
    lasind gluma la o parte am redactat raspunsul intre pauza de invatat si
    urmatoarea transa de toceala.sint boboc si azi am avut primul examen.
    multumit?
    noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. se poate schimba limba la canale?
    By kutie in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 28th June 2006, 20:34
  2. Cum se poate schimba desktopul la radio ?
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2006, 02:08
  3. se poate schimba flash-ul la nextwave 2200C
    By horatyu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2006, 08:55
  4. receptor fara cartela poate descodifica prog.?'
    By windsurferx in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 11th January 2006, 01:58
  5. receptor DIGI in loop cu altul
    By energyps2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 9
    Last Post: 6th June 2005, 22:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top