Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    North East India
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default Dynasat L314 Help Required


    I have a dynasat Silverbox II. Last year i have upgraded to 244 with the 10K resistor and the earthing line.

    And then I have uploaded 303 without chip (I took off the 10K resistor and the earthing line). The REceiver AU Dream but gives ERR frequently, which was not a big problem. Since chip is not available easily i have kept my silverbox idle after 303 no longer AU.

    Now it seems that 314 AU Dream without chip, I have the software now. When i tried to upload it\. It says Invalid Protocol. I have put 244 and tried it again. it still gives the same error messege.

    Kindly help me..

    Regards

    Tawia

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    G.Land
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dynasat L314 Help Required

    M8
    First,u must install ur stb with v-201 of sc magix box II.
    U can get it from www.supersw.com
    And than u can install the v-314.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    North East India
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks alot Mr Wilson Sir,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    North East India
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Any idea if this will work for SC magix box II.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    G.Land
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    100% work.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Maldives
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default matrix revolution

    hi
    i have got an stb (MATRIX REVOLUTION) i can see all the channels of Multichoice but somtimes goes black after few min ok . its twin tuner one for AS-4 and PAS-10 to view DSTV .

    is there any new software to solve this problem or can i use Dynast L314 ?
    any help pls.
    Shak

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: matrix revolution


    Quote Originally Posted by shakeeb
    hi
    i have got an stb (MATRIX REVOLUTION) i can see all the channels of Multichoice but somtimes goes black after few min ok . its twin tuner one for AS-4 and PAS-10 to view DSTV .

    is there any new software to solve this problem or can i use Dynast L314 ?
    any help pls.
    Use what you have as there is no Dynasat L314. There version L314 is from another company, otherwise Dynasat would have it on their web site. There is no L314 on their web site.

    It just so happens this software works with all DongWong (the Koream company) OEM set top box (Dynasat is only one such OEM) and clones of DongWong OEM set top box.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to add new channel ID on Dynasat L314?
    By ahbirdsss in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 4th September 2006, 01:14
  2. Q: How to enter key for Dynasat L314
    By ahbirdsss in forum RDI - English
    Replies: 27
    Last Post: 21st August 2006, 11:58
  3. dynasat silver box II Ver. L314
    By ahbirdsss in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th July 2006, 22:57
  4. DYNASAT & S/C MAGIC BOX II L314 SOFTWARE!
    By yan naing in forum RDI - English
    Replies: 54
    Last Post: 22nd January 2006, 15:09
  5. Dynasat F1 NEW L314 NO NEED PROTECTION
    By thaiman98 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 15th January 2006, 05:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top