Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: nagra d+ mtv

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default nagra d+ mtv

    Mtv Esp de pe Astra este codat nagra ? La mine arata ca totul e ok (s2emu) dar ecranul ramane blank. La fel si la Vh1 . Restul D+ si Taquilla imi merg.

    Si nu in ultimul rand doresc sa salut "comunitatea" RDI ! ( first post ) !

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bine,ca,ai venit

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: nagra d+ mtv

    Quote Originally Posted by coolhandkla
    Mtv Esp de pe Astra este codat nagra ? La mine arata ca totul e ok (s2emu) dar ecranul ramane blank. La fel si la Vh1 . Restul D+ si Taquilla imi merg.

    Si nu in ultimul rand doresc sa salut "comunitatea" RDI ! ( first post ) !
    Indicat e sa postezi la sectiunea placi
    Pt programele de muzica de pe Astra, gen Vh1, ai nevoie de vplug
    http://www.********.ro/upload/VPlug0.7.6.zip si de
    http://s40.yousendit.com/d.aspx?id=0...61CUDZW3SOI8GJ
    si... bine ai venit
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun,si pentru Dreambox ce se poate face sa vedem si noi programele astea pe Astra?
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe DM VH1 si MTV Esp merg cu camd 3,restul arata ca le-ar deschide dar
    din pacate ecran negru. Ma refer la 19,2E.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine nu merg cu camd3,doar se inverzeste casuta de nagra,dar=negru. Celelalte din D+ de pe Astra merg fara probleme.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @valipopovici
    VH1 si MTV Esp trebuie sa mearga cu camd 3.832 si chieile din 02.01.o6
    restul de MTV-uri si VH1 clasic sunt ca si la tine.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pei camd 3832 il am bagat si cu keyle alea,ptca l-am facut dupa revelion cu gemini 2.60 cand a fost spart D+. Dubioasa treaba de nu merg la mine canalele astea pe Astra. Eu initial am crezut ca nu merg ele de fapt.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa mearga,incearca si fa un update la key pe Byksat in rest nu am
    facut nici o vrajitorie.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce tre facut sa vad si io Taq?
    tot eu...la bine si la greu....

  12. #12
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vexxato
    Ce tre facut sa vad si io Taq?
    Da ce receptor ai vere ? ? ? Ori esti clarvazator

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sa verific keyle.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am verificat keyle de pe Byksat si sunt identice cu cele pe care le am eu,doar ca eu le-am bagat pe cele luate de pe Satscreen.com si sunt cu provider 04101:00,B1 si respectiv E1,fata de Byksat care vad ca au 04101:00,M1 si X1. Iar daca am schimbat acestea manual cu cele de la Byksat nu se mai deschidea nimic din D+. Sa fie asta oare o diferenta care sa-mi determine nedeschiderea acestor programe de pe Astra?
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si ia chieile cu blue panel direct de pe net,si mai mult ca sigur o
    sa mearga.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nagra?????????
    By hugoboss in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th May 2006, 12:45
  2. Nagra
    By willgd in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2005, 11:22
  3. Nagra 2
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 30th August 2005, 22:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top