Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    In everybody's heart
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Cyfra+ Cartoon network January keys not working ID 0065

    Cyfra+ Cartoon network January keys not working of ID 0065

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    maybe your stb software does not support the seca2. check for updates.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I had the same problem also, the code I input for a couple of days for id 0065 cartoon network was working for january 'till yesterday since then it is on scramble channel. Any idea? my kids now is all over me...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    K.S.A (SRI LANKA)
    Posts
    286
    Posts Thanks / Likes

    Default

    me too,,.not coming 2 days now

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Me too. Doesn't work on my Topfield 5000 CI
    Maybe there are new keys around?

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    New encryption I think because the code is still active but scrambled channel.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Italy
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salve,

    Working fine on my Humax!



  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default cartoon network ?

    @fabio1 could ur tell me the keys on humax 5400 and plus the toh ver

    thanx in advance

    regards

    sj

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    middle-earth
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    working in my strong receiver...srt4630 for ex:
    input the latest key.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Italy
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cartoon network ?

    Quote Originally Posted by s_j_20
    @fabio1 could ur tell me the keys on humax 5400 and plus the toh ver

    thanx in advance

    regards

    sj

    Was working this morning on Key: 0D - 8D 62 CF DE AB D7 C6 5F


  11. #11
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    For me it was working only for 2 days this month. Now it doesn't work and doesn't even show EPG.
    Anyone familiar with such problem in Topfield 5000 CI

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    61
    Posts
    234
    Posts Thanks / Likes

    Default Cartoon Network

    Well me too in my metabox not working since yesterday it just gone.
    I have new pacth already but no luck yet,i miss my favorite Tom And Jerry,Justice League and others..we will wait maybe other friends got a solution..Back to my Boomerang..

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    It's not a solution for me. I'd like to have both channels. For free of course

  14. #14
    [IMG]http://img225.images Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    dijkot pakistan
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong receiver= srt 4630 fta

    mr jft & all mambers


    Strong receiver= srt 4630 fta

    strong loader not a instal softcam file plz help me


    any mor loader here i instal softcam plz help me

    zainjee

    [email protected]
    dijkot fasialabad pakistan

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    HALANI Pakistan 0345 3808088
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default



    CARTOONNETWORK IS 100% OK IN eMETABOX 3 WITH DREAMSOFT BUT

    NOT WORKING WITH ORIGINAL META SOFTWARE.

    CONTECT OR SMS :-
    ( ZULFIQAR SIYAL )
    03322744788
    03062214441

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CARTOON NETWORK KEYS: (PLEASE REPLY)
    By szohaibs in forum RDI - English
    Replies: 20
    Last Post: 30th June 2006, 20:22
  2. Cyfra Cartoon Network/TCM open again
    By wiseguy4u in forum RDI - English
    Replies: 7
    Last Post: 17th April 2006, 12:16
  3. CYFRA+ (0065) next JANUARY Seca 2 0D key
    By Shahram in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 2nd December 2005, 01:01
  4. cartton network 0065 not working with new keys plz help
    By SHELLEYATICD in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th October 2005, 14:18
  5. cartoon network keys.....
    By laserjohn in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 23rd June 2005, 05:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top