Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Polsat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default Polsat

    Ultimul s2emu nu mai face autoupdate la nagra. Am incercat cu snitch-ul
    dar tot nimic... stie careva ceva?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  2. #2
    Silver Member Teacher
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default s2emu

    Da asa se pare ca noile versiuni de s2emu nu mai merg " bine " cu nagra poti incerca ver mai vechi sau polsat key finder care functioneaza bine.Bafta!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default polsat key help

    Nu stiu domnle cum sa fac sa pot load-a keyle de la polsat. Unde trebuie pus acest exe sau ce trebuie sa-i fac sa poata vedea keyle?
    L-am tot butonat prin meniuri , iar helpul e intr-o araba ca nu inteleg nimic? Trebuie pus softcam-ul undeva sau trebuie sa rulez alt-dvbul simultan?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S2emu 1076 face upgrade la nagra de la polsat, dar baga un softcamjkey nou daca vrei sa mearga, la mine merge perfect
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: polsat key help

    Quote Originally Posted by horatiu74
    Nu stiu domnle cum sa fac sa pot load-a keyle de la polsat. Unde trebuie pus acest exe sau ce trebuie sa-i fac sa poata vedea keyle?
    L-am tot butonat prin meniuri , iar helpul e intr-o araba ca nu inteleg nimic? Trebuie pus softcam-ul undeva sau trebuie sa rulez alt-dvbul simultan?
    Programul ia cheile de pe net, fara sa-i pese unde este pus !
    Deci trebuie sa fii online.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by amepas
    S2emu 1076 face upgrade la nagra de la polsat, dar baga un softcamjkey nou daca vrei sa mearga, la mine merge perfect
    Eu am incercat cum ai spus si nu merge nici sa-l bati. Am pus ultimele key si tot nu vrea sa deschida.

    Adrian.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. polsat
    By gregoryj in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 28th April 2006, 01:31
  2. Polsat is down!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    By fida_689 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 16th March 2006, 01:54
  3. polsat
    By naseeb786 in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 25th December 2005, 07:43
  4. polsat
    By qadirpk34 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2005, 10:37
  5. Polsat?
    By Zizou147 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 24th August 2005, 23:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top