Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Gigi pe Dbox2

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default Gigi pe Dbox2

    Am abonament la gigi, dar conserva imi maninca zilele Este posibil sa pot vedea gigi cu cartela originala si pe Dbox2 cu Linux ?
    Astept raspunsuri pozitive

    Multumesc

  2. #2
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cat timp ai sa astepti ?

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Cat timp ai sa astepti ?
    Pina sparg conserva, si cartela o foi folosi ptr. dat geata jos de pe geamuri

    Merge sau nu

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se zice ca exista ceva metoda insa nu prea este publica ...

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune-mi sursa, si cit de cit ceva sa caut in forumurile germane.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite am auzit eu merge daca o activezi direct pe (dream,dbox), nu stiu ce mai trebuie pt a putea functiona (probabbil ceva emu).
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mesri mult, dar sa rezolvat. Acuma mai caut un Bouqet cu intelsat si enjoy

    A da, si chestia cu "tindind spre 0 ", ai dreptate, o modificare se face cu acel zero.
    Si cine spune ca vreau sa sparg Digi ? Cei ce se uita pe Dream cu cartela originala l-au spart ?

  8. #8
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ceva can Alchimistu alu paulo cuelho
    Spune frate ca vezi si iti urez bine ai venit intre cei ce vad DIGITV pe drimbrosca


    #Nanok#

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    764
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca imi spuneti de unde pot sa iau un setting Astra + Hotbird + Intelsat, poate va pot confirma mai usor daca se vede sau nu. Totul este pregatit, numai ca am nevoie de Bouqetele alea

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    May 2002
    Posts
    2,364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @emule-ro

    Vezi ca le gasesti la Dreambox Files aici pe RDI! Le-a pus @Spaceman:
    http://www.********.com/uploadget.php?id=15029

    Astept PM cu confirmarea si rezolvarea...

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mi-e greu sa cred ca daca n-ai gasit rezolvarea la niste amarate de buchete (chiar si printr-o scanare) , ai gasit rezolvarea la dj .

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Mi-e greu sa cred ca daca n-ai gasit rezolvarea la niste amarate de buchete (chiar si printr-o scanare) , ai gasit rezolvarea la dj .

    asa ma gindeam si eu ...

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Cat timp ai sa astepti ?
    in 1 rand trebuie sa ai multicam in dbox2 sa poata citi cardul,in al 2 rand tre sa sti boxkey,iar in al 3 rand sa ai softul respectiv care iti citeste cardul.
    350 kg de scule!

  14. #14
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi
    in 1 rand trebuie sa ai multicam in dbox2 sa poata citi cardul,in al 2 rand tre sa sti boxkey,iar in al 3 rand sa ai softul respectiv care iti citeste cardul.


    daca cautati pe emule-ro , o sa gasiti ce aveti nevoie.

    si nu va mai mirati atita cind unu vede Digi pe dream sau dBox , e normal in ziua de azi.


  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    Quote Originally Posted by gogi
    in 1 rand trebuie sa ai multicam in dbox2 sa poata citi cardul,in al 2 rand tre sa sti boxkey,iar in al 3 rand sa ai softul respectiv care iti citeste cardul.


    daca cautati pe emule-ro , o sa gasiti ce aveti nevoie.

    si nu va mai mirati atita cind unu vede Digi pe dream sau dBox , e normal in ziua de azi.


    la asta nu mam gandit
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Subtitrare pe GIGI cu ss2 ???
    By andreisky in forum Placi DVB
    Replies: 12
    Last Post: 17th April 2006, 14:48
  2. gigi tv
    By rdi in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2006, 13:37
  3. Gigi TV & RCS
    By MSCI in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 21st April 2005, 14:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top