Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default O simpla intrebare!

    La antena oferita de cei de la DIGI se pot monta doua LNB-uri? Unul fiind Intelsat 10-02 (1.0°Vest) iar celalalt Hotbird 1-4 (13.0°Est)?Mentionez ca vreau sa montez doua ricivere, cate unul pe fiecare satelit!
    Este posibil asa ceva?

    Va multumesc pentru ajutor!

    O zi buna!

    Marius

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am pus pe o antena digi 2 lnb-uri, unu pe astra si unu pe hotbird cu rezultate satisfacatoare in zona mea la dimensiunile antenei. Intelsat si Hotbird posibil sa mearga insa cu rezultate proaste pe unu dintre ele.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    pe la munca sau pe acasa
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am schimbat antena de la Digi cu una de 1.2m tot pt Intelsat si Hotbird.Ca sa mearga trebuie un suport mai lung pt cele 2 lnb-uri.Dupa ce il confectionez
    o sa dau detalii
    DIGI TV-2xHSS1160NA- 1.2m offset - 2xSmartTitanium 0.2dB

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Normal se pot monta mai multe LNB'uri cu o antena de 85cm sau 100cm.
    Eu am montat doua pana acum care merg foarte bine.
    Posibila este chiar o acoperire de 20° cu o sina multifeed.

    Doua poze in "Diashow" cu linkul de jos:



    La cea din poza nu merge LNB'ul din dreapta pentru ca e defect. Acuma ma chinui sa il schimb, dar celelalte trei functioneaza foarte bine.

    Incepand din stanga Astra19, Eutelsat16, Sirius5 si Intelsat1.

    Cu farfuria de 100cm sunt chiar 3° cu LNB'uri normale. La cea de 85cm cred ca trebuie ALPS.

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. o simpla intrebare!
    By VIAGGI456 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 30th August 2005, 17:17
  2. intrebare lnc
    By adant in forum RDI - Satelit
    Replies: 15
    Last Post: 29th June 2005, 10:24
  3. o intrebare?
    By Junghi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 31st May 2005, 13:15
  4. o idee simpla de racire pt pc
    By nfsu in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 20th June 2004, 01:39

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top