Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: ajutor tv sport

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor tv sport

    Am Skystar 1, am prog DVB 4.23 si am o problema cu pachetul romanesc pe sirius, nu va nici-un program, tv sport,realitatea sau atomic,am citit in forum ca de vina sunt datele introduse gresit si ca ar trebui sa le introduc manual, dar tot nu merge nimic, poate cineva sa-mi dea aceste date :PMT,VIDEO,PCR,ECM,SID,TID,NIT.
    multumesc anticipat

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12.697V, SR 14685 , Fec3/4 aceleasi pentru toate cele 4 programe si,
    Realitatea:Sid=1, Nit=1210, Tid=5001, Vpid=1160, Apid=1120,PMT=5001
    Etno Sid=2, Nit=1210, Tid=5001, Vpid=1260, Apid=1220, PMT=5002
    Atomic Sid=3, Nit=1210, Tid=5001, Vpid=1360, Apid=1320, PMT=5003
    TV Sport Sid=7, Nit=1210, Tid=5001, Vpid=1907, Apid=1911, PMT=5007

    Bafta!
    [/u]

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut !

    Lista transponderilor pe care tzi-o da ProgDVB este de multe ori veche ...
    Aici potzi descarca listele noi ... http://joshyfun.topcities.com/transponders/index.html
    Daca un transponder exista si nu este in lista ta, il potzi adauga shi manual ...

    Bafta,
    zumeo

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc pentru ajutor, acum se vede o bucata de imagine dar este suprapusa cu imaginile ultimului canal deschis, cred ca este o problema a placii mele, acelasi lucru patesc si cu toate programele transponderului GlobeCast pe Hotbird (euronews), imaginea si sunetul sunt sacadate si cu intreruperi.....
    multumesc inca o data

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    parerea mea este ca e de la codecuri.incearca cu elecardul.nvidia la unele programe pune ori o linie ori se vede dublu ori mai baga un chip shi dale cy la fel.
    dezactiveaza tot shi lasa numai video render.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    problema ta consta in faptul ca nu ai suficient semnal pe transponder-ul respectiv, eu am mari probleme cu pachetul asta cu antena de 1,4!


    Nu au avut destui banii cei de la rosal sa treaca si ei pe un spot european!
    bye

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 19th July 2006, 23:50
  2. Keys for Zee Sport and Ten Sport at PAS7/10 68.5E
    By Blaise10 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 1st June 2006, 21:49
  3. O noua televiziune de sport in Romania : Sport Klub
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 17th November 2005, 14:31
  4. Fanta exista vreo sansa sa ne bage Sport 1 si Sport 2?????
    By serpiko in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 11th March 2005, 23:02
  5. Ajutor pt Tv Sport
    By lucian77 in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 29th May 2004, 11:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top