Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: Unde?

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default Unde?

    Unde gasesc o IMG pentru dbox2 nokia cu care sa mearga si spaniolii?Ce am gasit este in poloneza si neutrino.Prefer Enigma.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes
    SHALOM

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Austria,Sgb/Tm
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Unde?

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Unde gasesc o IMG pentru dbox2 nokia cu care sa mearga si spaniolii?Ce am gasit este in poloneza si neutrino.Prefer Enigma.
    O Imagine Foarte buna si stabila este cea de la NG de Geweny
    NG-Sat-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY-v3.6
    http://www.power-board.host.**********.to/image/
    !NG-Sat-1xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY

    !NG-Sat-2xI-ENIGMA-JFFS2-ONLY


    KERNEL 2.4.32
    UBOOT 1.1.4

    Camd3832-include

    Plugins
    !Blaue Taste lang drücken!
    EmuManagment by R_f-Team (streamboard) mod by Gweny
    dort habt ihr auch die möglichkeit die ucode.bin zu ändern


    NG-Menü = mit online-update... u. jetzt auch ne sysinfo -> dank geko37
    Satfind
    Teletext
    Tuxbox-Commander
    Ngrab-start-stop
    Newsreader
    SPTS-Switch
    usw.
    Teletext auf blaue taste kurz ....

    HW-SECTIONS u. WATCHDOG u. STPS sind ins system integriert ... DBOX-TASTE->EINSTELLUNGEN->EXPERTEN
    rest übers NG-MENÜ


    Beim speichern von Settings u. Sonstiges übers NG-Menü werden folgende Daten gesichert ...

    Menü SETTINGS...

    "Settings übers Netzwerk speichern" -> hier wird das ganze Enigma-verzeichnis nach /tmp/update gesichert!

    "Settings übers Netzwerk neu laden" -> hier wird das gesicherte Enigma-verzeichnis wieder an den richtigen Ort geschoben u. neu geladen (ein reload gesendet)!

    "Diverse Einstellungen sichern" -> hier werden die Verzeichnisse "/var/keys", "/var/scce", /var/etc", /var/scam" nach /tmp/update gesichert!

    "Diverse Einstellungen laden" -> hier werden die Verzeichnisse "/var/keys", "/var/scce", /var/etc", /var/scam" wieder an den richtigen Ort geschoben .. danach bitte die Box neu starten!

    "Settings neu laden" -> versteht sich von selbst .. hier wird ein reload gesendet u. die Settings werden neu geladen! (kennt man vom Neutrino)

    Beim Sichern der Verzeichnisse unbedingt vorher nach /tmp/update mounten .... Voreinstellungen sind im Image vorhanden! braucht nur die entsprechenden Verzeichnisse u. IP's anpassen!


    U. nicht vergessen, wenn man nen externern Kartenleser verwendet, dann muß man unter DBOX-TASTE -> Einstellungen -> Experten -> Serielle Schnittstelle nicht öffnen -> den Haken rein geben !

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Acolo....daaaaaaaaaa,mersi asta si asteptam de la tine.Am gasit una si am modificat-o asa ca sa mearga.In general sunt un tip cam lenes si nu am chef de modificat da nu am avut in cotro.
    @Konndor,mersi de sfat.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gabi: fara suparare, dar daca dam mereu clik pe topicuri cu 'ajutor' , 'help', 'unde'... si acolo vedem ca nu ne intereseaza sau nu stim sa raspundem... e o pierdere de timp. Gindeste-te citi oameni pierd timp incercind , totusi, sa vada cu ce te pot ajuta. Si tu nu esti incepator...
    SHALOM

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aseara ,am vrut sa fac la "foc automat" un nokia,am cautat cit s-a putut,te rog sa te uiti si tu,nu mai e nimic de calitate scris pe aici.Am gasit pe alte forumuri citeva IMG ,toate in poloneza sau de anul trecut.Timpul ma presa si incepusem sa fac nervi,alta data erau mai multe informatii.si eu gasesc mult mai multe in net cind sunt fara nervi si stres.Cum am spus,am rezolvat deoarece trebuia sa modific una mai veche.Nu m-am suparat,stai linistit.Si chestia cu Nu mai e nimic de calitate pe aici,e din cauza ca fiecare cauta sa isi cam vada de treaba lui .Acum citiva ani,lumea cum afla ceva,posta chiar daca dadea copy cu paste.Asta a fost.Nu sunt suparat pe tine,nu am motive.Ai dreptate perfecta in tot ce ai spus.
    O zi buna in continuare.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SHALOM

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am modificat o img ptru cei neajutorati
    are tot in ea:gbox,mgcamd,camd3,key,plugins,settings etc.
    http://ersa.ro/spider/kalibo&gbox.zip
    350 kg de scule!

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am mai scos din ea ca era prea mare si nu mergea instalata.
    am lasat doar gbox cu key de D+,TPZ,etc.
    user/pass root/kalibo
    350 kg de scule!

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bravo,buna si asta,cu cit mai multe cu atit mai bine.Mersi si de asta.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gogi, imaginea ta merge si la dm 500?Am incercat sa o bag in dm 500 , si nu raspunde la comenzi.M-a interesat imaginea , deoarece spuneai ca are si gbox in ea , si ma chinui sa imi pun gbox-ul pe Gemini 2.6.Ajuta-ma , te rog!

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by anakin70000
    Gogi, imaginea ta merge si la dm 500?Am incercat sa o bag in dm 500 , si nu raspunde la comenzi.M-a interesat imaginea , deoarece spuneai ca are si gbox in ea , si ma chinui sa imi pun gbox-ul pe Gemini 2.6.Ajuta-ma , te rog!
    o imagine de Dbox2 nu se poate pune pe DreamBox si nici invers

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by anakin70000
    Gogi, imaginea ta merge si la dm 500?Am incercat sa o bag in dm 500 , si nu raspunde la comenzi.M-a interesat imaginea , deoarece spuneai ca are si gbox in ea , si ma chinui sa imi pun gbox-ul pe Gemini 2.6.Ajuta-ma , te rog!

    http://database.dreambox.info/?action=index&sid=

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man eu am una modificata de mine cu gbox dar e gemini 2.50 sau 2.40 nu mai stiu exact ptru ca am facuto ptru un amic si am salvato FWZ in toamna.daca te intereseaza are mgcamd,gbox si newcamd 5.28. cealalta nu mai stiu ce are pe ea dar sigur are gbox. deci sunt 2 img de 500.
    http://ersa.ro/spider/gem500img.rar
    350 kg de scule!

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romania
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu reusesc sa instalez imaginea in formatul FWZ.Cum o modific ca sa o pot instala?Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. unde e DTH-ul ?
    By liviusky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 4th June 2006, 20:39
  2. LNB MTI - De unde?
    By bilyirita in forum Shop
    Replies: 7
    Last Post: 14th May 2006, 19:50
  3. RS 232 de unde?
    By u196 in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 1st May 2006, 21:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top