Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Calitate de kk la Digi Tv --- !!

    Am inregistrat o mica secventa din programul TV2 din Extra II.
    Daca asa vrea Digi sa intre pe piata din Ungaria (cu calitatea asta) o sa rada aia cu curul de Digi. Situatia dureaza de mult timp, nu sunt probleme tehnice recente. Sunt niste efecte de parca ai fi intr-o discoteca... cu stroboscop....

    Vedeti si voi calitatea Tv2 la Digi (un program comparabil, ca importanta cu ProTv sau Antena 1 ) Domnilor de la Digi, chiar sunteti incapabili sa remediati situatia A fost sesizata problema deja de nu stiu cate ori

    Click aici pt Download (.avi 2Mb)

  2. #2
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    A,..si sa nu mai vorbesc de sonorul si imaginea ->>desincronizate---la MTV1 !

    Cateodata aceeasi problema la Cool si Film +. Va rugam, domnilor de la Digi, nu va mai bateti joc de pachetul Extra II Va adus cateva zeci de mii de clienti acest pachet

  3. #3
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    io mai degraba cred ca la aia le fileaza o lampa in studio....
    daca te uiti atent la un moment dat schimba cadrul si imaginea e ok...nu mai palpaie...

  4. #4
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Quote Originally Posted by ntire2000
    io mai degraba cred ca la aia le fileaza o lampa in studio....
    daca te uiti atent la un moment dat schimba cadrul si imaginea e ok...nu mai palpaie...

    Ha ha ...e buna poanta.

    Dar efectele acelea ne mananca nervii de o gramada de vreme. Ele nu apar intotdeauna, numai cand "luminozitatea" emisiei e mai mare (adica cand este un cadru mai luminos). Palpaie imaginea si in timpul reclamelor, filmelor, etc (zilnic ). Poate e "dusa" vreo lampa in capul tehnicienilor de la Digi, care nu se grabesc sa regleze echipamentele.

    Sa ma corecteze cineva daca gresesc.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tv2 si rtl klub sunt preluate terestru si apoi retransmise prin satelit...
    sa va para bine ca sunt si asa...

  6. #6
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Exista o specie printre noi, ei se numesc nepretentiosii.... sunt foarte raspanditi, din pacate......."mai rau sa nu fie"....asta e lozinca lor....trist, dar adevarat.....ii dispretuiesc foarte mult...
    Mai bine sa fii prost, tampit, beat, etc, numai nepretentios sa nu fii

    cableguy
    sa va para bine ca sunt si asa...
    Cu asta te-ar primii in clubul nepretentiosilor, in mod sigur, ba chiar ca membru de onoare. Nu o lua ca o jignire, mai bine....
    Trezeste-te, frate Digi nu e o firma caritativa, asa ca putem avea pretentii.
    Cu toate ca apreciem ce face Digi in genelal, ba chiar ii facem reclama gratuita , la prieteni, familie, cunostinte,......dar asta nu inseamna, ca daca nu merge bine ceva, nu putem sa criticam.....Asa poti sa ajuti o firma, nu sa-i pupi in cur zilnic pe forum....

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E nasol daca se vede asa, intr-adevar. Dar ce ma mir eu e de ce nu mai confirma si altcineva? De ce nu mai tipa nimeni?
    SHALOM

  8. #8
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    da, si eu m-as fi asteptat sa ma sustina cineva pe forum..
    Insa, poate ca majoritatea gandesc cum a spus cableguy:
    bine ca sunt si asa...
    , ...sau nu se baga...sau nu-i deranjeaza....sau spera sa se rezolve situatia pana in 1.februarie, cand se lanseaza Digi hu (asa se zvoneste).

    Oricum, cei din "anturajul" meu imi impartasesc opiniile...da ei nu scriu pe forum...

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca esti de meserie ar trebui sa stii ca RTLKLUB si TV2 nu emit prin satelit din UNGARIA ci sunt doar transmise terestru...daca esti pretentios scrie-le lor in UNGARIA sa faca bine sa emita prin satelit ca sa nu isi bata joc digi de abonatii din romania prin preluarea asta terestra...

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te inseli.ele sunt pe satelit in pachetul upc ungary.asa ca le pot prelua de acolo linistiti daca au acorduri de retransmisie.daca nu au le fura terestru
    boy2good

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va faceti ca nu intelegeti...cum sa le dea UPC la DIGI canale?
    rtl klub si tv2sunt preluate de UPC si transmise codat in pachet...
    cei de la rtl klub si tv2 au dat acord de retransmisie direct la DIGI
    si ofera posibilitatea de a lua semnal de la ei din head end pe fibra optica...ceea ce am inteles mai recent ca se va intimpla curind...

    ce este asa greu de priceput?
    upc hungary emite din budapesta si normal ca le are prin fibra optica...

    este posibil ca sa emita DIGI HU si din BUDAPESTA pe un TP si atunci se vor rezolva toate problemele...

    apropo de acord de retransmisie...fiind programe transfrontaliere, eu le preiau terestru la statia catv in vestul tarii si
    NU AM NEVOIE DE ACORD DE RETRANSMISIE.

  12. #12
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    problema de la Tv2 semnalata de mine nu apare din cauza ca e receptionat terestru programul.Terestru, se vede ok. Cu retransmisia e problema

  13. #13
    Hockey Fan Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Chikago / HR
    Posts
    366
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TV2 si RTL Klub vine de vreo 3 luni prin fibra optica de la Budapesta pana la Bukuresta. DIGI HU va folosi aceasi head-end din Bukuresta, pe care foloseste Digi romanesca.
    Cam asa stau treburile, unii spun ca problema de pe TV2 este la head-endul din Budapesta, ca la Bukuresta vine deja cu imagine-stroboskop
    3 X DIGI TV in chirie (2X1120 + 1X1160), două receptoare analogice (Teletronic Kopernikus şi Fuba) nefolosite, tuner KWORLD-DVBS-300U.

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cableguy
    va faceti ca nu intelegeti...cum sa le dea UPC la DIGI canale?
    rtl klub si tv2sunt preluate de UPC si transmise codat in pachet...
    cei de la rtl klub si tv2 au dat acord de retransmisie direct la DIGI
    si ofera posibilitatea de a lua semnal de la ei din head end pe fibra optica...ceea ce am inteles mai recent ca se va intimpla curind...

    ce este asa greu de priceput?
    upc hungary emite din budapesta si normal ca le are prin fibra optica...

    este posibil ca sa emita DIGI HU si din BUDAPESTA pe un TP si atunci se vor rezolva toate problemele...

    apropo de acord de retransmisie...fiind programe transfrontaliere, eu le preiau terestru la statia catv in vestul tarii si
    NU AM NEVOIE DE ACORD DE RETRANSMISIE.
    ce ar insemna ca tv sportul sa nu se distribuie prin catv fiindca e pe transponderul digi?
    btw poti sa iei tvr1,tvr2 si tvr cultural de pe focus sat ca iti dau drept de retransmisie
    boy2good

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TV2 si RTL KLUB NU AU LICENTA DE EMISIE PRIN SATELIT IN UNGARIA
    nu se compara cu nimic din romania...

    ati priceput? este asa greu?

    oi fi eu din specia de mai sus dar voi sunteti dintr-o specie care o credeam de mult disparuta ...fara suparare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pret/Calitate
    By Victor64 in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 15th November 2006, 03:03
  2. Calitate semnal audio in pachetele RCS-Digi TV.
    By m-man in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 13th September 2006, 20:37
  3. Cantitate sau calitate la Digi?
    By ---®--- in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 47
    Last Post: 23rd March 2006, 14:24
  4. Calitate si semnal la Digi Tv
    By Imhotep in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 34
    Last Post: 8th February 2006, 10:34
  5. calitate max tv.
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 3rd February 2006, 23:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top