Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS si-a revenit la "normal" (AES)

    16.01.2006 - 09,45

    sa speram ca e numai temporar
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar Multi* restul merge.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mie nu mi-a mers cu aes key de azi...
    S-au schimbat ?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multi* nu deschide cu AES key de azi,posibil sa fi schimbat chieile.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mie imi merge cu key vechi pe srt 6125. am renuntat la update de cand a aparut problema la ei si aseara din curiozitate si invartindu-ma prin canale tv am constatat ca multivisionu' merge!

    asa ca...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aseara mergea la toti,doar de azi nu mai merge

  7. #7
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc din nou @NEO75
    S-a facut lumina

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cum s-a facut la voi "lumina", la mine cu patch 11.01.2006 plus key la zi e "intuneric". ?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune AES de azi si poate va fi lumina......

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai tocmai ca am pus AES din 17.01 si nu merge. Am uitat sa spun ca e vorba de Strong 6355. Am inserat si in 007c00 si in 001500 si tot degeaba. ?

  12. #12
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aes 17.01-C8 1E 3A 57 16 23 D1 E9 46 5E 1A 62 C9 35 F7 E3
    baga cheile astea din telecomanda la 007c00

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    576
    Posts Thanks / Likes

    Default interesant

    Interesant este ca pe 4355 patch-ul isi face totusi jumatate din datorie....
    adica in loc "scrambled channel", ecranul ramane negru.......... i-ar mai trebui un mic zvac...........
    DM800, DM7020, DM500S, KSC-570, SRT4355EVO, Conserve diverse, SkyStar 2 Rev 2.6, Offset 1.2, H-H Strong, Twin Inverto 0.3, 53E - 30W, etc....

  14. #14
    micro '''-ist Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    romania
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Johndesim
    Pai tocmai ca am pus AES din 17.01 si nu merge. Am uitat sa spun ca e vorba de Strong 6355. Am inserat si in 007c00 si in 001500 si tot degeaba. ?
    6355 e un rec putin mai deokeat keyle aes trebuie incluse in patch si apoi puse in receptor daca le pui manual nici o sansa sa mearga.poate in viitor se va da mai multa atentie acestui receptor....
    .......nimeni nu sa nascut invatat,chiar daca are experienta

  15. #15
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce legatura este intre MULTI si CARTOON, pentru ca ieri odata cu MULTI a cazut si CARTOON ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  2. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
    By Medox in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th May 2006, 09:07
  3. CroSat a fost suspendat. A revenit la normal
    By gigelsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 28th April 2006, 06:50
  4. Normal? "Note 10 - CA_ALARM_ACCESS_DENIED"
    By aghira in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 30th March 2005, 18:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top