Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    GALOCH
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default ZEETV BACK ON SUPERMAX IN ITS OLD SOFTWARE


    Posted: Tue Jan 17, 2006 10:07 am Post subject: bracking news Zee TV on supermax

    --------------------------------------------------------------------------------

    friends chak this site www.newprog.net zee is back on supermax with old softwares
    _________________
    NO WAY

  2. #2
    Junior Member Friend
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    pakistan sui
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    slam friends

    plz tell me u had tested this software.ur self.

    thanks
    GEO HAZAROON SAAL.MAGAR APNE KHARCHE PAR
    JAMEEL MUHAMMAD


    24 HOURS HELP ONLY HERE

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ZEETV BACK ON SUPERMAX IN ITS OLD SOFTWARE

    Quote Originally Posted by zeetv
    Posted: Tue Jan 17, 2006 10:07 am Post subject: bracking news Zee TV on supermax

    --------------------------------------------------------------------------------

    friends chak this site www.newprog.net zee is back on supermax with old softwares
    _________________
    NO WAY
    friend i think there is some mistake

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PAKISTAN
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    FAKE

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    Lahore Pakistan
    Posts
    184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    NO way Zee is Not Running on my Supermax 6000 CI Plus & Supermax 6000 CI super



    Thanks To RDI Administration

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    512
    Posts Thanks / Likes

    Default


    It is old software and it was came on that time when Zee was stoped working in Sep 2004 and it was Zee ok software to open it again.
    So it was Zee OK for that time for 2004 not Zee Ok for now.
    Now Zee has changed its system and not available on any code menu receivere.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SuperMax 9000 CI Software need ?
    By samir_qn in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 30th May 2006, 08:53
  2. Replies: 3
    Last Post: 14th April 2006, 06:34
  3. SUPERMAX NEW SOFTWARE 07.01.06
    By Asad.Malik in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 7th January 2006, 21:21
  4. supermax 6500ci new software
    By Marwat233 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th September 2005, 06:30
  5. SUPERMAX SOFTWARE
    By sahi in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th May 2005, 21:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top