Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ciudata Diseqc SS2 :

    A mai intilnit cineva urmatoarea problema la setarea Diseqc ?
    Precizez ca sistemul consta din "placaSS2 rev.2.6c",un "AMD XP 2500+", "pozitioner STR V50",
    "actuator Strong 12`", "LNC Strong (0.5)" Am folosit ca driver de ss2, atit 4.2.10 cit si 4.2.11.
    Am instalat" plugin diseqc 1.2 for skystar2 v1.6" ca plugin MT2.76. Am schimbat driverul
    SkyNet cu cel patchuit(mibi).Totul OK numai daca dau sa treaca pe un canal de pe alt
    satelit , in loc sa se duca pe noua pozitie, pozitionerul memoreaza aceasta pozitie.
    Aceleasi simptome si cu"plugin diseqc 1.2 for skystar2 v1.7" cu noul driver 4.2.11...
    Am incercat pozitionerul si montura pe un receiver si se misca perfect pe Diseqc numai
    cu SS2 isi face de cap. Nu stiu ce sa mai cred ... O fi SS2 cu probleme ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cauza poate fi urmatoarea:

    cand ai memorat comenzile DISEQC pentru sateliti (cu butonul MODIFY) erai pozitionat pe 'STORE SATELLITE POSITION' in loc de 'GOTO SATELLITE POSITION', asa ca la fiecare comanda de rotire a antenei, programul trimite o comanda 'STORE xx' in loc de 'GOTO xx'

    poti verifica si in registry la cheia:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\MiBi\SS2DiSEqC\SAT probabil ai comenzi de tipul 'E0 31 6A xx' in loc de 'E0 31 6B xx', poti modifica direct in registry sau poti sa rememorezi comezile din SS2DISEQ, dar sa fie selectat 'GOTO SATELLITE POSITION'

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult de informatie. Am sa incerc sa vad daca asa este...
    THX!

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,570
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai avut dreptate bbox. Asa e daca nu sunt atent...
    Dau o bere !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Echostar DSB 770 fta-defectiune ciudata
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th August 2006, 06:31
  2. Mi se intampla o chestie ciudata....
    By dadius in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th March 2006, 13:57
  3. Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 13:03
  4. O chestie ciudata
    By tranceboy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 23
    Last Post: 22nd April 2005, 23:49

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top