Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default S-a blocat conserva facand soft upgrade ! !

    Am un amic care a patit un mic necaz.
    Tot ii aparea un mesaj ca o noua versiune software este disponibila daca vrea poate sa o instaleze..
    A tot spus el nu, dar vazand ca nu-i da pace si mereu apare pe ecran, omul a zis DA, fa download...
    Dar tot facand upgrade..s-a blocat la 94% si sta asa de mai bine de 24ore
    Nu stie ce sa faca,ii e teama sa-l deconecteze de la retea.
    Din telecomanda receiverului nu poate face nimic.

    Vreun sfat?

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: S-a blocat conserva facand soft upgrade ! !

    Quote Originally Posted by root
    ....ii e teama sa-l deconecteze de la retea...
    N-are de ales, daca au trecut 24 ore si nu mai face nimic, probabil s-a blocat.

    Oricum, din cate stiu eu, daca upgrade-ul nu e in faza de programming (de la 98% in sus), n-o sa fie probleme la repornire

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: S-a blocat conserva facand soft upgrade ! !

    Quote Originally Posted by rpintea
    Oricum, din cate stiu eu, daca upgrade-ul nu e in faza de programming (de la 98% in sus), n-o sa fie probleme la repornire
    Majoritatea flashuirilor se fac in 2 etape, uneori chiar 3.

    1. Transfer in RAM-ul receptorului, iar apoi scriere in flash.
    2. Transfer in RAM-ul receptorului, decomprimare, iar apoi scriere in flash (cazul KAON).

    Cu intreruperi in stadiul RAM nu-i nici o problema. Daca se ia curentul la scrierea flasului sau daca este scos din priza in timpul procesului se poate ajunge pe masa de operatii cu resurcitari de tip JTAG.


    ovex

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: S-a blocat conserva facand soft upgrade ! !

    Quote Originally Posted by ovex
    2. Transfer in RAM-ul receptorului, decomprimare, iar apoi scriere in flash (cazul KAON).

    ovex
    Din cate tin eu minte, conserva face transeferul pana pe la vreo 96%, pe urma intre 96-98% face decomprimarea si de la 98% in sus scrie in flash

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thx tuturor pentru contributie..Deci sa nu fie nici o problema daca il deconecteaza de la retea?
    Din cate zice el, a ajuns intr-o prima faza la 100% dar dupa aia a inceput o alta faza din upgrade si a luat-o din nou de la 0%, apoi cand a ajuns la 94% a inghetat.
    Daca a incercat sa iasa cu exit sau menu, ii apare un error despre protectie...nu stiu exact, asta doar din cate mi-a spus.

  6. #6
    Dreambox member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    1,389
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: S-a blocat conserva facand soft upgrade ! !

    Quote Originally Posted by rpintea
    Quote Originally Posted by root
    ....ii e teama sa-l deconecteze de la retea...
    N-are de ales, daca au trecut 24 ore si nu mai face nimic, probabil s-a blocat.

    Oricum, din cate stiu eu, daca upgrade-ul nu e in faza de programming (de la 98% in sus), n-o sa fie probleme la repornire
    Asa stiu si eu. Oricum trebuie oprit.....altceva nu mai e de facut

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a rezolvat.
    Powered off si apoi a fost ok.
    I-a aparut iar chestia cu soft upgrade...no way! zice el, dupa tot necazul...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut upgrade la soft in decembrie,dar de duminica sunt perioade cand mi se restarteaza conserva.Oare a luat razna ceva in ea?
    Mentionez ca nu face des...decat odata pe zi

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine face la fel. Se restarteaza cateodata. Am softul din dec. Nu stiu ce masa are.
    JHFKUGFKUJGFUFTYF

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca meshteresc astia ceva pe acolo...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soft upgrade
    By tofu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 7th November 2006, 01:27
  2. emetabox soft ware upgrade help please
    By iring in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 15th June 2006, 16:43
  3. Reclama pe EUROPA FM la upgrade de soft ... !!!!
    By ovex in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 21st February 2006, 12:05
  4. SEG 3020,UPGRADE SOFT?
    By emylianm in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 11th September 2005, 14:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top