Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP! PC-ul se reseteaza la pornirea ProgDVB :(

    Ce sa fac ? Aproape de cate ori pornesc Prog DVB sau Alt DVB calculatorul se reseteaza (parca din ce in ce mai des). Daca nu se reseteaza la pornire se reseteaza la comutatea intre canale (parca mai des daca trec de pe un post radio pe unul Tv).
    Cu DVB dream parca am sanse mai mari sa nu se reseteze, dar la cateva comutari tot la o resetare ajung
    Am 2 banuieli ... si asta pt. ca am scos cablul care merge spre LNC, am pornit ProgDVB si am tot comutat si nu s-a mai resetat. Cum am comutat LNB-ul a inceput calvarul...

    Ce sa fac

    Mersi!
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default Resetare calculator

    Parerea mea este ca trebuie sa incerci cu o alta sursa de alimentare (de putere mai mare).Sursa pe care o ai se pare ca nu suporta si consumul lnb-ului.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man , eu cred din cele spuse de tine ca problema s-ar putea sa vina din sursa de alimentare a calculatorului (ATX) . Incearca cu alta eventual .
    Totusi ar putea fii si din alta parte adica ceva soft ..... Ca si sugestii : Schimbarea driverelor de placa video . Binenteles reinstalarea windowsului .
    Poti incerca cu un alt directX (9) daca nu il ai deja. Mai poti sa incerci sa schimbi slotul PCI pe care e placa .....
    Doar cateva idei ...
    Succes ! si sa auzim numai de "stabilitate in functionare :P"

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai monitorul alimentat tot din sursa calculatorului, incearca sa-l alimentezi direct de la priza (mai reduci din 'munca' sursei).

    E o idee. Poate merge.

    Noroc!

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cerbul
    Daca ai monitorul alimentat tot din sursa calculatorului, incearca sa-l alimentezi direct de la priza (mai reduci din 'munca' sursei).

    E o idee. Poate merge.

    Noroc!

    tu ai desfacut vreodata o sursa? monitor la 12v inca nam vazut

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    mai getto' fi si tu mai blind cu oamenii care nu stiu ce vorbesc ,chiar de nai vazut monit la 12v

    nu sami iei in nume de rau ,da si cu mine ai fost acid in citeva ocazii
    NOREMORSE

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    70
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghettoman
    Foarte inteligent!

    Ma refeream la iesirea din spatele sursei, nu la cele de 12V.

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O problema de genul asta am patit si eu ...
    Calculatorul se bloca sau se reseta , sau chiar blue screen (xp) .
    Problema se rezolva mereu cu pornirea unui ventilator mare care racea sistemul .

    Adevarata cauza era de fapt placa video , care avea 2 condensatori umflati , si dupa schimbarea ei , nu am mai intalnit blocaje sau reseturi .

    P.S. Nu alimentati niciodata monitorul din sursa , e mult mai simplu sa cumparati un cablu de alimentare individual , 50.000 si nu ai probleme niciodata .

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    P.S. Nu alimentati niciodata monitorul din sursa , e mult mai simplu sa cumparati un cablu de alimentare individual , 50.000 si nu ai probleme niciodata .
    Nu ai probleme dar ai un spatiu in priza mereu ocupat. Cablu d.p.v. electric nu te ajuta cu nimic fiind vorba de aceasi priza.

    @satcodx2002
    Cand joci un joc care cere resurse grafice mari, ai probleme cu resetatul?
    -Daca nu atunci incearca cu o alta sursa cum au zis si baieti.
    -Dar daca ai probleme si in jocuri incearca si o alta placa grafica sau mem. Fara alimentarea de la LNB nu ai nici semnal video in progdvb. Insa inclin sa cred ca este o problema de sursa.
    Bafta

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default o sursa :(

    Monitorul e alimentat direct de la priza. Am mutat placa (ss1) pe un alt slot si dupa reinstalare nu s-a schimbat nimic. Placa video e on-board tocmai de aceea la vizionare folosesc mult TV-ul (dar se vede OK si pe monitor, chiar mai corect decât pe Tv cand e vorb ade subtitraj ...evident cand nu se reseteaza pc-ul
    ... asa ca ... sa vad de unde iau o sursa
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DBOX2 - se reseteaza in timpul bootarii
    By sosozah in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2006, 19:10
  2. Pornirea rec. Digi din stand by
    By fieni in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 23rd October 2005, 14:36
  3. ProgDVB
    By pokkiri in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 17th August 2005, 00:14
  4. Cum reseteaza limitele motorului SM2D12
    By soporan_emil in forum RDI - Satelit
    Replies: 22
    Last Post: 6th July 2005, 13:17
  5. Progdvb
    By bartusch in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 28th February 2005, 08:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top