Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor Ucas 3.0 inplementat in aparat

    dupa cum este si titlu am cumparat un aparat ce are in el Ucas 3.0 .Acum eu as vrea sa-l schimb in magic sau mr sau mrv sa vad ce se poate vedea la ora asta si sa citeasca si abonamentul Max.Problema este urmatoarea am progaramator pt. card dar ca si card am fun 4 (5sau 6bucati).Va rog poate cineva sa ma lumineza cum se procedeaza cu incarcarea fun 4 ce fille trebuie sa pun si de unde sa dau jos?
    multumesc la toata lumea
    Noroc la toata lumea

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca ai inteles gresit, ucas3 este un programator, cu el putand scrie unele cam-uri. Pe el nu poti sa-l trasformi in nici un cam. Cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii despre acest aparat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu , ai inteles gresit . Deci am aparatul si se chiama nextwave 2200 c si are Ucas 3.0 incorporat am vazut cum se poate schiba cu cas 3 dar e coplicat pt ca trebuie deschis aparatul si cu ajutorul unui cablu pe care trebuie sa-l construiesc eu pot sa schimb.De aceea cer la cineva sa-mi spuna cum se poate schimnba cu fun 4 pt ca eu am numai fun 4
    multumesc la toata lumea
    Noroc la toata lumea

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UCAS 3.0 il poti face in Penta, magic sau matric , cum vrei tu, trebe
    XYLINX si Firmware si merge
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok am inteles dar spune cum si ce trebe sa fac mai exact
    Noroc la toata lumea

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris01
    UCAS 3.0 il poti face in Penta, magic sau matric , cum vrei tu, trebe
    XYLINX si Firmware si merge
    astept sa-mi spui cum sa fac daca vrei sa ma ajuti
    Noroc la toata lumea

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce receptor ai?

    PS: nu stau toata ziua pe net
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu sunt interesat cum se face, ca io am un receptor Manhattan STARLIGHT 6800 cu ucas 3.0 si vreau sa vad taquilla si tot ce se decodeaza.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by chris01
    ce receptor ai?
    Quote Originally Posted by mirtom
    nu , ai inteles gresit . Deci am aparatul si se chiama nextwave 2200 c si are Ucas 3.0 incorporat
    Deci are Nextwave 2200.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa fiu mai pe intelesul tuturor spune-ti cum sa fac sa transform un cam magic sau matrix virgin in unul 1180 sau 1170 cu ajutorul programatorului si fun 4?Mai clar de asa nu pot sa va spun

    Multumesc
    Noroc la toata lumea

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    49.022 12.097
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1:

    2:
    Sau http://www.joh.mainz-tv.de/pictures/jtagfoto6wf.jpg
    3:
    si http://www.ucassupport.nl/Software.htm


    ar trebui sa ajunga


    PS: Scuze Nrares, uneori zbor peste ce scriu altii si poate mai scapa cite ceva (

    promit ca o sami dau silinta data viitoare
    1m Toroidal (Astra;Hotbird;Sirius;Thor)
    DM500 DM800 Vu+duo

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc dar asta o stiam problema e ca trebuie sa lipesc niste fire in aparat trebuie sa-l desfac si nu vreau asta deci daca ma ajuta cineva cu fun 4 ca sa pot sa schim numai camul
    multumesc inca o data
    Noroc la toata lumea

  14. #14
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dute aici : http://danboy.forum-gratuit.com/ inregistreazate si ai tot ce vrei pentru problema ta, inclusiv cum sa faci, evident trebuie sa stii putina franceza, in orce caz cu fun 4 se poate, poti sa faci lumina, dar cu aceasta schimbare nu rezolvi problema cu MAX, in primul caz nu mai citeste nici o cartela, iar in al doilea (1170,1180) nu face autoupdate la MAX, deci daca vrei o parere personala si neriscanta cum este cea cu transformatul, trebuie sa cumperi un cam stil Zeta sau Via (ceva care are viaacces) cu care impaci cele doua chestii, sau prima varianta dar pentru AU apelezi la cineva care are via (rec. dreambox de ex.)

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar..... de manhattan stiti ceva?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. receptor cu ucas?
    By cell1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 3rd March 2006, 11:56
  2. help strong 4620 ucas software
    By jsat in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 11th January 2006, 15:44
  3. What happened to UCAS CITY?
    By wangyutan in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 10th November 2005, 17:19
  4. Kaon Xtreme xsc 520 UCAS 3.0
    By Anton632 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 5th December 2004, 17:02
  5. Especta eS-2300S UCAS
    By Anonymous in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 24th August 2004, 22:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top