Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: HawkDVB 1.1.2

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default HawkDVB 1.1.2

    a aparut HawkDVB 1.1.2:

    Download
    System requirements:
    -> Processor: 1 GHz or better (recommended)
    -> min. 256 MB RAM (recommended)
    -> free space on HDD for recording >2GB
    -> DVB-s Hardware (e.g. WinTV-Nova... see below)
    -> GeForce 4 MX or other/better for HDTV
    -> min. DirectX 9 (VMR9)
    -> a MPEG2 decoder (e.g. PowerDVD, WinDVD...)
    -> Supports following DVB cards (Only in Softwaremode!):
    -> Technotrend Budget PCI
    -> Hauppauge WinTV Nova PCI
    -> Technisat SkyStar-2 (PCI and USB)
    -> TwinHan VisionDTV and OEM versions
    -> Pinnacle PCTVSat
    -> Aver DVB-S (not completely)
    --> maybe more ...
    At this moment NOT supported:
    -> Hardware-Mode like for SkyStar 1/Nexus
    -> Native MD-PlugIns without MDWrapper
    -> CI (I have no CI in my Nova to test!)
    -> Remote-Controls

    testat pe ss2 merge destul de bine merita incercat

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge bine dar e cam saracut fata de alte programe.In plus mai este o problema la mine:lansez programul,dau clik pe un canal si merge.Cand trec pe alt canal nu mai merge .Inchid programul si apoi ii dau drumul din nou cu alta combinatie de filtre si iar merge.La clik pe alt canal iar nu mai merge. Mentionez ca nu am avut aceasta problema pe nici un alt program de receptie DVB. Chiar acum cateva zile am incercat RitzDVB si a mers super.Poti sa ma ajuti cumva in aceasta problema?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine facea chestia asta doar cu cyberlink pe video si am tercut pe nVIDIA_PureVideo_Decoder si merge perfect
    audio InterVideo

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc.Am pus nVIDIA_PureVideo_Decoder si s-a rezolvat.Raman insa la parerea ca e departe inca de ProgDVB,de exemplu,si mult mai departe de AltDVB.Un lucru bun e totusi ca nu prea consuma din CPU.In rest...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fansat_03
    Multumesc.Am pus nVIDIA_PureVideo_Decoder si s-a rezolvat.Raman insa la parerea ca e departe inca de ProgDVB,de exemplu,si mult mai departe de AltDVB.Un lucru bun e totusi ca nu prea consuma din CPU.In rest...
    e ok pentru calculatoarele mai slabute avind avantajul ca suporta mai multe tipuri de placi si Pluginuri functionind pe baza DVBCore.dll

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HawkDVB
    By Unuseroarecare in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 5th April 2005, 20:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top