Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Caras Severin
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default SRT 4155 help...

    Am incercat sa updatez pentru D+ , si nu mai pot intra cu nimic in el .
    Am DnUp manager, am dat jos de pe sectiunea strong si unlok flas dar cu ce sa-l folosesc ca nu stiu .
    multumiri anticipate pentru un eventual ajutor

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Vulpes

    ai nevoie de JTAG pt a rezolva problema ! Arunca o privire aici
    http://www.********.com/f2/viewtopic....53800&start=20

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    arad
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca trebuie sa ajungi chiar la jtag, eu am patit acelashi lucru cu un 4155 shi e de ajuns sa foloseshti "restore-ul dupa concord patch" (il gaseshti in sectiunea "Strong files"), daca nu merge din prima nu te da batut - la mine a pornit abia din a 4-a incercare.
    apoi poti sa repui patchul concord (dar nu cel cu D+ - acela merge numai pe 4125)
    0.9m Fe/Strong 0.6db/act 10"/SRT P24/Skystar2 v2.3/AMD Barton 3200+, Abit NF-7 S v2.0, PNY 6600/256 Mb, Kingston 1Gb DDR, Seagate/Maxtor 80Gb/200Gb, LG GSA-4163B, TFT Acer AL1913 19",

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un 4125 la fel dupa rescriere patch D+ a murit....acum comunica prin INTEGRA sa copiez canalele sau transponderele dar nu booteaza...

    astept sugestii....este necesara interfata jtag?
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  5. #5
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armandino

    salutare batrane !

    nu mai ai cei face cu metodele obisnuite de scriere pe serial cu integra ! la tine se pare ca s-a strecurat o eroare de scriere a" jumatatii" patch-ului pt D+ .Reusesti sa salvezi canalele din receiver pt ca acestea se afla in jumatatea care nu e inlocuita de noua versiune de patch si e deci intacta.Ca sa te fac mai bine sa intelegi patch-ul nou care stie D+ si care a aparut pe upload-uri este doar portiunea care contine emulatorul restul (canale , setari , keys etc) se afla in cealalta portiune care nu se inlocuie si ramane in receiver de la versiunea anterioara de patch.Se pare ca astia de la concord team au ales sa scoata patch-ul "pe jumatate" pt a putea pastra lista de canale din receiver care se pierdea de fiecate data cand instalai o noua varianta de patch.

    Asa ca fa-ti un JTAG si problema se rezolva ! ....asta e singura solutie

    toate cele bune

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SAFETRON-ule salutare....

    m-am gandit si la ce mi-ai spus tu...numai ca nu un JTAG mi-a scos buba....si tot cu INTEGRA am rezolvat....iata ce facui....

    Dupa ce am incercat sa pun patchul pt D+ normal receptorul s-a blocat in standby .... comunicam cu el doar prin INTEGRA.....si normal v-am cerut ajutor....multumesc pe aceasta cale....

    Apoi.... am descarcat eu frumusel ....un firmware oficial parca ala din 2003....si i l-am furnizat in bot lu 4125 ....am repetat procedura de vreo 5-6 ori...dar de fiecare data faceam aceiasi greseala....la final scoteam receptul din priza dupa ce scrie upload complete.....si nu terminase de incarcat totul....

    Ultima oara m-am prins la barfa cu un Carlsberg si uitai sa il scot din priza...cand ma dumiresc vad ca receptorul afisa NO SIGNAL....Opa deci aici fuse buba....

    Refacui procedura de patch....ala cu 9994 din taste si il adusei la pozitia initiala.... Din lispa de Carlsberg am incheiat resuscitarea pana la D+ , temporar pana maine la orele 10 AM

    Noapte buna
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  7. #7
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai avut noroc ca a mai avut o portita de comunicare foarte mica si asta te-a scos din belea.De obicei in cazul in care te-ai aflat procedura aplicata de tine nu ajuta la nimic testat de mine ! .....da se pare ca esti tu mai norocos din fire si mereu cand dai peste cap strong-uri din seria 4xx5 reusesti sa le vii de hac pe calea usoara fara complicatii !

    Ce ti-ai cumparat ( iar ) 4355 ......aaa pardon 4125 ?

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu era al meu...era al unui client este adevarat ca pana acum din toate strong-urile pe care le-am patch-uit nu am reusit sa bulesc nici unu kre sa necesite jtag....inca

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 4155 non evo
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 14th November 2005, 14:19
  2. un mic help pt un srt 4155 pls
    By mOBY2 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 22nd June 2005, 13:48
  3. ART pe srt 4155
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 25th April 2005, 13:36
  4. 4155 EVO - AC3
    By gelvis in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 15th March 2005, 22:15
  5. SRT 4155 help...
    By Vulpes in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 4th January 1970, 15:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top