Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default setari motor DM 500

    Sunt proaspat posesor de montura HH si am o intrebare.
    In ce fisier salveaza DM 500 setarile de la montura HH?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intri in in setup apoi servicii cautare /configuratie sateliti /aici reglezi multisatelitisi salvezi, apoi, configuratie motor/pagina urmatoare(din butonul albastru)/aici reglezi satelit,fregventa , din butonul stop muti stanga , dreapta montura H=H apoi salvezi si gata
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: setari motor DM 500

    Quote Originally Posted by julius6
    Sunt proaspat posesor de montura HH si am o intrebare.
    In ce fisier salveaza DM 500 setarile de la montura HH?
    Doar pura curiozitate:de ce ai vrea sa stii in ce fisier DB salveaza aceste date?
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salvezi fisierul "config" din var/tuxbox/config/enigma

    acolo sunt salvate toate legate de motor h-h sau pozitii memorate cu actuator diseqc 1.2

    e utila treaba asta cand pui imagine noua ,sa nu mai ai de configurat din nou absolut nimik (inclusiv setarile de la pl. de retea revin inapoi)

    Living an analog lifestyle in a digital world

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca salvez acel fisier si il pun dupa ce instalez o imagine nu mai trebuie sa memorez iar pozitiile satelitilor? Pt. ca la mine dupa ce pun o imagine trebuie sa ma duc la "motor setup"...
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate m-am exprimat eu gresit, dar marcell a inteles ce am vrut.
    Merci!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc prieteni , am scapat de setarile manuale la schimbarea de imagine
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  8. #8
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, DM500 stie GotoX, asa ca e suficient sa bifezi optiunea asta in Motor Setup, sa-i introduci coordonatele precise ale locatiei in care te afli si ai scapat de griji... isi calculeaza singur pozitiile satelitilor.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    <sa-i introduci coordonatele precise ale locatiei in care te afli si ai scapat de griji... isi calculeaza singur pozitiile satelitilor.>
    si cum aflu locatiile <PRECISE> ex satu mare ?
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

  11. #11
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanx, Didi, pierdusem link-ul asta
    Ca sa functioneze, antena trebuie sa fie BINE REGLATA
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da trebuie sa fie bine reglata,insa un reglaj fin mai poti face din configurare
    motor,bton albastru,< > apoi save. Insa-si functia gotox te poate ajuta mult
    la o reglare corecta a antenei

  13. #13
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Clar - cu setarile facute pe pitic pui HH pe 0 dupa care selectezi un satelit (Astra la 19.2E in cazul meu). Lasi piticul sa pozitioneze HH, dupa care cauti satelitul rotind tot ansamblul pe stalpul de sustinere. Cand ai semnal, reglezi elevatia (din reglajul antenei, nu al HH) pe semnal maxim, dupa care strangi totul si asta e. Cred ca la asta te refereai, nu? Cel putin la mine a functionat perfect metoda asta. Nu a mai fost nevoie de reglaj fin ulterior. Smecheria e verticalitatea riguroasa a stalpului de sustinere si alinierea cu grija a antenei cu HH-ul la punctul 0.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. dm 500-setari
    By paulino in forum DREAMBOX
    Replies: 19
    Last Post: 11th August 2006, 19:08
  2. setari motor
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 5th February 2006, 15:08
  3. Setari SKYGRABBER
    By USER_23 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st February 2006, 19:00
  4. setari multicam
    By INOCENTUL in forum DREAMBOX
    Replies: 6
    Last Post: 23rd August 2005, 20:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top