Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default Help cu un Pinnacle PCTV Sat CI

    Un amic de-al meu are un Pinnacle PCTV Sat CI care ii face probleme. Mai precis in timp ce se uita la programe (pe DVB Dream v 0.8.5) i s-a restartat sistemul. La pornire, placa era desinstalata. A instalat-o din nou si a mai mers cateva zile, dupa care din senin la pornirea calculatorului placa era din nou desinstalata. Am incercat sa o instalez in diverse moduri, folosind driverele de pe CD-ul placii, dar in zadar.
    Precizez ca respectiva placa, am mai instalat-o de cateva ori, cu ocazia instalarii Windows-ului, pe acelasi calculator si a functionat perfect.
    Xp-ul recunoaste placa, care in device manager este denumita Pinnacle PCTV Sat CI TS (in dreptul unui icon cu semn de intrebare). La incercarea de a pune driver, imi spune ca s-a instalat, ba imi cere si restart, apoi, la pornire imi apare aceeasi eroare de driver.
    In DVB Dream v 0.8.5, la pornire, imi spune Cannot initialize DVB Hardware ! ErrorCode:3 Aplication wiel work in Offline Mode.
    Poate, ati mai patit careva asa ceva cu un Pinnacle, va rog dati-mi vreo idee. Placa e inca in garantie.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuza-ma ca iti raspund cu o intrebareinnacle suporta montura h-h?
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    khristian,
    din cate stiu eu suporta HH. Nu am incercat sa pun motor pe respectiva configuratie, asa ca nu iti pot raspunde din practica.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Nu stiu ce ai facut pana la urma cu placa respectiva, dar nu merita banii(180-190€). Are intradevar un tuner bun, nu se incalzeste precum ss2, dar de la 60€ la 180, e totusi mult. Driveri si soft gasesti la TwinHan, si la visionplus , fiind identice. Invarte si motorul antenei cu un soft pe care tot la twinhan pe site gasesti, se chiama "visiondata", parca, chiar si USUALS, dar depinde si de pc-ul tau. La mine pe un p4 la 1,7g, placa de baza A-open, nu am avut probleme . Se intampla sa pornesc pc-ul si sa-mi zica ca nu gaseste driveri ptr ea, si asta e o belea. Opresti pc-ul, scoti placa din slot, o remontezi si tre sa o vada pe urma, nu tre sa instalezi din nou driveri.
    Pentru asta am revenit la SS2, ca nu face nici o problema de genul asta.
    A....un atuu pentru pinnacle pctv ci :.....e frumoasa, daia am gasit cumparator pentru ea
    Toate cele bune

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    968
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate problema persista. Partea proasta este ca calculatorul nu este asamblat de mine si este in garantie - are abtibilde pe carcasa. M-am gandit la varianta scoaterii placii din slot, ba chiar sa incerc sa o pun pe alt slot , cu reinstalarea dreiverelor. Singura solutie ramane sa mearga cu sistemul la cei care l-au asamblat.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vrei sa spui ca pc-ul l-a cumparat cu placa dvb deja montata?. Un pic ciudata , pai cat a platit ptr pc-ul asta ca numai pinnacle costa aproape juma din suma.
    Sa mearga cu el inapoi la magazin, si eventual sa-i puna un ss2, ca nu pierde nimic, mai recupereaza si ceva din bani. Oricum slotul CI, functioneaza doar cu cam ASTON, asa ca nu ajuta mare lucru.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pinnacle pctv sat ci ???
    By ghedaniel0 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 19th December 2006, 15:57
  2. Pinnacle PCTV Sat CI...
    By jenel in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 8th November 2006, 07:13
  3. Replies: 14
    Last Post: 27th December 2005, 17:16
  4. Pinnacle PCTV SAT
    By pgtedy in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 13th January 2005, 21:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top