Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Intrebare pentru administratorul siteului

    Inainte de toate, La Multzi ani si sanatate in 2006 !

    Acum problema:

    Merg pe Internet prin DSL si prin modem analog. Daca vreau sa va accesez prin DSL nu merge nici cu politzia. Daca va accesez prin modem merge. Acum cand scriu sunt pe modem. Am intrebat providerul meu sa vad daca au banat ei accesul prin DSL pentru siteul ********.com si mi-a zis ca nu au facut asa ceva ci ca "buba" se afla in curtea domniilor voastre. Adica ca dumneavoastra atzi banat anumite numere de IP si de aia nu merge, sau ca nu atzi setat cum trebuie serverul.
    Care e situatzia ? Cum pot remedia problema ca sa va accesez si prin DSL ?
    IP-ul nu mi-l ceretzi fiindca mi se aloca dinamic la fiecare intrare pe net. !
    Astept un raspuns cat mai credibil si (daca e posibil ) o solutzie !

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Intrebare pentru administratorul siteului

    Quote Originally Posted by nikos
    Inainte de toate, La Multzi ani si sanatate in 2006 !

    Acum problema:

    Merg pe Internet prin DSL si prin modem analog. Daca vreau sa va accesez prin DSL nu merge nici cu politzia. Daca va accesez prin modem merge. Acum cand scriu sunt pe modem. Am intrebat providerul meu sa vad daca au banat ei accesul prin DSL pentru siteul ********.com si mi-a zis ca nu au facut asa ceva ci ca "buba" se afla in curtea domniilor voastre. Adica ca dumneavoastra atzi banat anumite numere de IP si de aia nu merge, sau ca nu atzi setat cum trebuie serverul.
    Care e situatzia ? Cum pot remedia problema ca sa va accesez si prin DSL ?
    IP-ul nu mi-l ceretzi fiindca mi se aloca dinamic la fiecare intrare pe net. !
    Astept un raspuns cat mai credibil si (daca e posibil ) o solutzie !
    Pai daca ai IP alocat dynamic...crezi ca sta cineva de la RDI si blocheaza unu cate unu ? Eventual poate stai pe langa o "clona" si folositi acelasi provider! Da,asa se explica,poate RDI-ul a blocat o plaja de adrese incepand cu abc si terminand cu def ! (intelegi ce vreau sa spun !) !
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    196
    Posts Thanks / Likes

    Default Zau ca nu intzeleg !

    Daca ar fi sa fie o " clona" care sa foloseasca acelasi provider treaba asta ar fi trebuit sa fie vazuta de mult de provider, care, nu-i asa, avea doi clientzi cu acelasi numar de ip si cu acelasi Paß.
    Varianta a doua cu blocare unui segment de adrese, mi se pare posibila, dar nu-i intzeleg ratziunea. Ma asteptam sa mi se raspunda ; fie nu ca nu s-a blocat nici-o adresa fie ca s-a blocat de la nr. x la nr, y si atunci rugam providerul sa-mi elimine din ip-urile posibile segmentul blocat.
    Oericum, multzam pentru amabilitate !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare pentru cei cu Max
    By melinter2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 22nd December 2005, 11:55
  2. Intrebare pentru Focus
    By Mihai in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 5th November 2005, 21:15
  3. O intrebare pentru specialisti
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 25th August 2005, 08:29
  4. RE intrebare pentru experti
    By dumitruc in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 12th June 2005, 13:05
  5. Replies: 8
    Last Post: 10th September 2003, 14:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top