Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Armadilo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Windows blocat de placa SS2

    Azi am primit placa SkyStar 2 cu telecomanda de la StrongSat, toate bune si frumoase, ajung acasa, o bag in calculator, pun driverele, dau restart si ups, Windows-ul ramane blocat in ecranul de log-in, nici sa imi bag parola nu mai pot. Restart, F8, Last known good configuration, si isi revine. Am incercat cu 2 seturi de drivere, cele de pe cd si cele de pe pagina oficiala, si la fel face.

    Ca sa fiu complet: Win XP Pro SP2 Corporate Ed. cu ultimele update-uri, tot ce am are drivere la zi, P4 cu HyperThreading la 3,2, 1 Gb RAM Geil, Placa NVidia 5200 (stiu, o sa o schimb curand), etc. etc. - deci nu e un calculator slab.

    A mai patit cineva asa ceva? Stie careva ce pot face?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    timisoara
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca fara HyperThreading
    SS2+ECHOSMART 790+H-H+ANTENA1.2

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    armadilo, si eu am avut o problema asemanatoare cu a ta. nu mi se bloca calculatorul, dar mergea in reluare orice faceam pe el (winamp, filme, orice) . problema a fost de la driver-ul versiunea parca 4.3.2 . am pus versiunea 4.3.0 cred, si merge super. bafta !
    Bravo J.

  4. #4
    Armadilo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default S-a rezolvat

    Am descoperit de unde era problema, mai am un controller Fire-wire de la Nec, si cand l-am scos a mers perfect.

    Topic Closed

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu esti singurul am patit asemanator cu amd meu" barthon2600 dar parca era PI asa mergea am instalat windowsul de 2 ori pana am observat ca la instarea driverului ss2 aparea simtomul respectiv, am pus 4.3.0 si a cum e ok

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. rec, technisat blocat
    By xud in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 31st October 2006, 22:57
  2. D&K blocat
    By monalisa in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 24th March 2005, 00:23
  3. Srt 4155 Evo blocat!!!Help!!!!!!!!!!!
    By eminem093 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 24th February 2005, 16:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top