Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: DM8000 blocat

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Question DM8000 blocat

    Am o problema cu dm8000 al meu: S-a blocat si nu mai booteza. Apare pe display doar imaginea de debut cu dream multimedia si ramine asa. Nu booteza, nu mai poate fi flachat nici cu nul modem nici prin retea. Am schimbat blocul de alimentare de la alt dm8000 si nici o schimbre, sursa este ok. Are cineva o solutie?

  2. #2
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e original incearca cu secondstage-dm8000-84.nfi de aici https://www.google.gr/search?safe=ac....0.SBzwkaj75gA dupa care rescrii imaginea. Succes!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    975
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gavrild View Post
    Daca e original incearca cu secondstage-dm8000-84.nfi de aici https://www.google.gr/search?safe=ac....0.SBzwkaj75gA dupa care rescrii imaginea. Succes!
    Am tot dm 8000 original.La primul restart dupa instalarea imaginii,oricare ar fi ea,face un restart continuu.S-a uitat in el un electronist,zice ca nu vede vreun condensator umflat,alte probleme nu a vazut.Parerile dvs....Va multumesc.

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    687
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scoate tunerul si vezi daca se mai restarteaza

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Use JapharFlasher, to recover your box, with RJ45 and RS232 cable.

    TS
    Kathrein UFS-910, DM8000, DM800se, DM500HD, DM800, DM7025, DM7020si, DM500s
    Subscriptions : C+/CSat, TNTSat, FranSat, Sky UK, Freesat UK, Sky IT, Swiss TV, Tivusat, Rai

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Belgia
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa fac daca nu se conecteaza nici cu RJ45 nici RS232 ?

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie consultat si reparat la doctor .

    https://jb8a8f8.com/support/index.ph...eplacement.83/
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top