Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default Revin dupa un timp indelungat de Boala cu o intrebare....

    Incerc de cateva zile sa-mi fac Update la cartela de Digi. Sa schimbat in ultimul timp ceva in directia asta. Mutarea mi-e cunoscuta , totul actualizat dar totusi nu primesc update la carte numai la pachetul de baza. cContract full fara Hu. Caid 1880.

    Ma poate lamurii cineva?

    DM 7080 newenigma2 la zi oscam 1402 oscam-mdrn

    Type Caid Provid ID Class Start Date Expire Date Name
    tier 1880 002111 0000000000000040 00000000 2014-05-01 2019-02-05
    tier 1880 002111 000000000000244B 00000000 2016-10-01 2018-10-18
    tier 1880 002111 000000000000244A 00000000 2016-10-01 2018-10-18
    tier 1880 002111 000000000000F639 00000000 2016-10-01 2018-10-18
    tier 1880 002111 000000000000121A 00000000 2016-10-01 2018-10-18
    tier 1880 002111 0000000000000065 00000000 2014-05-01 2019-02-05
    tier 1880 002111 0000000000000083 00000000 2016-10-01 2018-10-18
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o solutie simpla ... cu sbox ... ai incercat ?

    ps: multa sanatate !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cu sbox nu m-am ocupat prea mult si nu cred ca mai stiu sa-l pun, ce am observat nu imi merge decat HBO Si MaxPac, Digi Sport ii in Pachetul de Baza?

    Ms mircam
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    ROMANIA
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, Digi sport este in baza, sbox ar trebui sa-l poti descarca asa, meniu, plugins, butonul verde(dowload plugins) trebuie sa ai softcam, acolo gasesti si sbox.
    Dm800se,Vu+Duo2

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cerut o Reactivare de cartela si a pornit

    Multumesc mult
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top