Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 26 of 26
  1. #16
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, problema e ca digi are cel mai mult fotbal, si aia ma intereseaza.
    Abonamentul digi a fost reziliat, cardul l-am dat atunci inapoi deci nu am probleme la ei.
    Doar ca as fi vrut sa folosesc cum bine recunoscuse cineva cardul in alt receptor ca cel de focus sau freesat.
    Din receptoarele noi se poate scoate rsa si bk?

  2. #17
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am auzit, dar a fost vreo actiune de schimbare a receptoarelor?
    Daca nu, atunci mai sint multe receptoare vechi, 1160 sau 1120 in functiune.
    Clar, cu Scart nu se vad canalele HD.

    Atunci daca vreau sa folosesc cardul in alt receptor,
    ramine doar solutia preluarii unui contract cu receptor operat?

  3. #18
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,554
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu...tocmai asta a fost miza inlocuirii receptoarelor...
    Rapidist pur singe...

  4. #19
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar cei care au receptor vechi operat, si introduc cardul in dreambox
    nu vad si canalele hd pentru ca nu sint activate?

  5. #20
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    105
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se deschid si canalele HD

  6. #21
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi de informatie, asta e interesant.
    Acum ar trebui doar sa pot sa-mi activez/reinnoiesc contractul la digi cu receptorul vechi.
    Ceva sfaturi eventual pe privat? As fi recunoscator.

  7. #22
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    alta problema, receptoarele digi nu stiu diseqc. Cel vechi, 1160 cred, stie, Kaonul asta nou HD nu,
    sau cel putin nu am gasit eu. Doar la asta nu ma mai asteptam, receptor satelit fara Diseqc!

  8. #23
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,073
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptoare Satelit fara Diseqc sunt de cand s-a inventat Televiziunea prin Satelit .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  9. #24
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    TM
    Posts
    344
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ..caut un abo ,daca vrei sa-l maritzi in pm ..daca se poate vinde sau preluare cum vrei =....important sa mearga .sau daca are cineva un abo cu tot bk etc etc hd ..

  10. #25
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    contractul e reziliat, voi incerca insa sa il reactivez de sarbatori cind ajung in ro,
    deci deocamdata nu vreau sa il vind, sorry.

    Cand s-a inventat Televiziunea prin Satelit, clar ca nu era DiSEqC dar acum si receptoarele de la praktiker au cel putin diseqc 1.0 pentru 4 sateliti. Clar ca tinind cont de pretul abonamentului digi, au optat pentru o varianta de receptor cit mai ieftina dar eu nu am mai vazut receptor fara diseqc si de aceea am ramas surprins.Receptorul de la Freesat are, cel de la focus are, humaxurile alea vechi de la digi aveau,modelul nou e mai rau decit cel vechi dar trebuie sa il iei. Nu le inteleg logica. Cei care stau in strainatate si au digi se uita doar la programele romanesti?
    Last edited by skyfocus; Yesterday at 14:03.

  11. #26
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,073
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Majoritatea Da . Multi au si Televiziune Digitala terestra locala si cei mai cu , cunostinte folosesc mai mult de un rec . Expertii au Rsa
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top