Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default Sen5 Amlogic S905D TV box cu 2 tunere, Wifi/BT - Android - 175RON

    Are 2 tunere (DVB-C/T + DVB-S2) cu aplicatie proprie de TV. De asemenea se poate folosi cu Kodi (cele 2 tunere nu functioneaza in Kodi)

    - 10/100/1000 Ethernet
    - Wifi/BT
    - 4K and H.264/H.265
    - HDMI CEC (poate fi controlat prin TV)

    O descriere amanuntata gasiti la: https://www.cnx-software.com/2017/05...dvb-t2-s2-app/

    Se livreaza cu adaptor de 12V si telecomanda
    Va rog sa imi trimiteti un mesaj daca sunteti interesat



  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    satelit si android?

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal , stie cccam sau oscam?

    - - - Updated - - -

    sal , stie cccam sau oscam?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred, are aplicatie proprie de TV.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Bucaresti pa dreapta
    Posts
    23
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by uke_dj View Post
    sal , stie cccam sau oscam?

    - - - Updated - - -

    sal , stie cccam sau oscam?
    acilea zice de kodi: https://www.cnx-software.com/2017/05...dvb-t2-s2-app/ deci ar trebui sa stie

  6. #6
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,313
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kodi nu are nici o legatura cu cccam sau oscam

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kodi merge fara probleme, insa nu poti sa folosesti tunere de pe box in kodi.

    Am uitat sa mentioned, are si smartcard reader.

    Eu l-am folosit pentru kodi si android (youtube, sling, ...) si nu am avut nici o problema. Am folosit si DVB-T anul trecut insa nu am avut canale codate.

    Am intrat in meniu si am incercat 111111 si nu am gasit nici un meniu secret.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top