Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Box MECOOL KI PRO sau asemanator

    Cumpar TV Box MECOOL KI PRO sau asemanator
    mersi

  2. #2
    Priceput in multe Teacher
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Belgravistan,cultivand gaze de sist
    Posts
    436
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut
    Il gasesti pe geekbuying depozitul din Germania deci nu ai treaba cu nici o taxa vamala
    https://www.geekbuying.com/item/Meco...ox-390329.html
    vezi ca de obicei se vinde repede si este posibil ca in cateva zile sa il gasesti numai pe depozitul din China

    Decat sarac si bolnav mai bine bogat si sanatos

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu totusi l-as sfatui sa cumpere un Mecool KIII Pro - https://www.geekbuying.com/item/MECO...OX-386283.html - tot din GE
    Nu de de alta , dar se stie ce prb exista la Amiko A4 doar cu 1Gb de ram si cu cat ai o vers de android mai noua , cu atat se cer resurse hw mai puternice
    Asa cu 3Gb de ram.......sigur se va cunoaste diferenta de zi cu zi
    Mai ales ca va exista si imagine E2 si pt acest model - https://github.com/PLi-metas/pli-extras#amlogic

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S912 din cate stiu nu are drivere opensource de linux. Putin probabil sa lucreze cineva la o imagine enigma2 fara sa fie disponibile.
    S905, S905X, S905D etc. este ceea ce cauti.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pop_eye , de curiozitate te-ai uitat pe lista de Amlogic de pe GitHub ?
    Acolo e trecut si K3Pro , printre altele cu SoC Amlogic
    Daca minte respectivul......, atunci........ , dar eu nu cred

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    https://forum.armbian.com/topic/2138...#comment-35499


    https://forum.libreelec.tv/thread/58...-8-2-for-s912/

    Amlogic has not released fbdev Mali libraries and has no plans to release them. These builds use libhybris and Android gralloc Mali driver to provide OpenGL for Kodi - an experimental approach with CPU overhead - meaning suboptimal GPU performance.
    Cam asa este situatia pe teren .
    Nu este vorba ca cineva minte, doar se omite o parte din realitate pentru a creste vanzarile.
    Exista Libreelec si pentru S912..dar nu merge la fel de bine ca si S905.

    Pentru enigma2 este nevoie de drivere linux fbdev.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Idea este ca la ambele se lucreaza si asta e un lucru bun
    Nici E2 pt S905 nu e stralucita , fiindca se lucreaza si la acestea
    Oricum una este o imagine E2 pt receptoarele cu STi si/sau Broadcom , acestea avand ani buni in spate de experiente/aparitii
    Si alta este o imagine E2 pt SoC-urile S905/S912 care nu au nici un an de experiente/aparitii
    Insa intre un S905 si un S912 , il prefer pe cel din urma din cauza memoriei ram mult mai mare ca si capacitate
    Eu am un shield tv pro cu a8 si 3Gb de ram si de peste doi ani stiu cum se comporta cu 3Gb de ram
    De acea nici nu vreau sa ma gandesc cum s-ar comporta un a6 sau a7 cu 1Gb sau 2Gb de ram
    Capacitati de 1Gb sau 2Gb de ram erau bune la modelele cu S905 destul de vechi , chiar daca mai apar in prezent si alte variante/surfixuri , vorba acea - Aceasi Marie sub o alta palarie
    Cand cumparam un device ne gamdim la ce poate in prezent , dar mai ales ce poate in viitorul apropiat , lasand trecutul deoparte ( cel putin asa gandesc eu )

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca driverele linux nu exista...putine sanse de reusita.
    Cineva a reusit sa decompileze driverul e2-procfs pentru amlogic , iar kernelul si driverele dvb-api au ca sursa munca celor de la wetek.
    Pentru linux nu ai nevoie de RAM asa de mult. La android intradevar nu merita mai putin de 3Gb.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate au o rezolvare in timp
    E bine ca se lucreaza la astfel de imaginii , in rest.......

  11. #11
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K2-ul are un tuner foarte sensibil pe terestru.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat KIII pro se misca bine, cablu, satelit si android .....mai studiez

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top