Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Plasma Panasonic 42V10 si digi cablu tv

    Saluare,

    Am un tv plasma panasonic 42v10 care a fost super ok pe hdmi si satelit S2.

    L-am facut cadou la cineva in Romania care are digi cablu. L-am conectat pe mufa normala de antena dar se vad doar cele analogice unde pe fiecare canal sunetul nu este ok. Trebuie manual configurat.

    Intrebarea ar fi daca trebuie conectat pe aceeasi mufa unde aveam satelit.

    Este un tv cam vechi dar daca mai are cineva pe cablu si poate da ceva informatii. O sa cumpar intre timp un conector pentru mufa de satelit. Este similar cu cel de la lnb dar nu stiu cum se numeste.

    Va multumesc,
    Costelloro

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    530
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa-l pe mufa de antena ! Insa intrebarea este daca ai selectat ROMANIA ca tara cand ai scanat canalele (sau la instalarea initiala). Da o revenire la setarile din fabrica si selecteaza Romania si daca nu o are incearca cu Ungaria sau Austria.

    LE. Conform manualului asta TV-ul tau nu are Romania insa este capabil de DVB-C. Vezi la pag 12 si mai apoi la pag 14 si selecteaza sa zicem Ungaria si mai apoi selectezi DVB-C apesi pe OK si astepti sa gaseasca cabalele digitale. Nu iti mai pierde vremea cu analogicul.
    Last edited by onutd; 2nd August 2018 at 23:59.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un Panasonic P42GT30E si vezi ca pe telecomanda exista un buton ( TV INPUT ) de unde schimbi domeniile de receptie tv - dvb-c/dvb-t/dvb-s
    Comuta pe dvb-c si apoi din meniu te duci la meniul dvb-c dai o cautare manuala sau automata , insa fiind model 2009 s-ar putea sa nu fie compatibil cu CI+/cam-ul de la rcs - https://www.lcd-compare.com/televise...C-TXP42V10.htm
    Vei/va vizualiza doar prg tv care emit FREE la dvb-c-ul rcs
    Cablu de semnal tv il conectezi normal pe mufa TV si NU pe mufa SAT/mufa F , insa cauta/gaseste butonul de care ti-am scris mai sus

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,820
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xyzcv View Post
    Vei/va vizualiza doar prg tv care emit FREE la dvb-c-ul rcs
    Adica aproape toata grila


  5. #5
    Leu Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inafara de History SD (History HD este la liber),Viasat Nature SD 24 H,Viasat History SD 24 H(astea doua au versiunea HD la liber dar este inpartita in doua de la 07:00 pana la 19:00 este Viasat Nature HD iar de la 19:00 pana la 07:00 este Viasat History HD),BBC Earth,Film Now,Film Now HD,TV1000,HBO,HBO HD,HBO 2,HBO 2 HD,HBO 3,HBO 3 HD,Cinemax,Cinemax HD,Cinemax 2 toate sunt la liber.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult pentru sfaturi. Am reusit pe aceeasi mufa dupa ce am schimbat tara pe finlanda/helsinki. Imediat s-a activat DVB-C. Calitatea este super, desi tv-ul este vechi. Sa vedem cat o mai tine. Am dat scanare doar pe canalele gratis.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2018
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat de tara , eventual mai apropiata de setarile noastre daca nu ai RO , alege GERMANY

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are in meniu doar europa de est. Se pare ca DVB-C merge doar in suedia si finlanda. O sa incerc sa postez o poza de pe spatele tv-ului.
    Stie totusi de limba romana si este selectata.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default


  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Numai umbla la el...daca a scanat deja toate programele inseamna ca a recunoscut providerul.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top