Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: TV CABO

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default TV CABO

    Hi Every one..

    I'm hoping some one will have the answers I'm looking for.
    I live in Toronto Canada and I'm wondering if I can catch TV CABO here. If so what receiver do I need to buy and satellite size.

    Any answers would be greatly appreciated.


  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2002
    United Kingdom
    Posts Thanks / Likes


    if you are refering to the cabo that is in hispasat sorry m8 not a chance no matter size dish youve got



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tv Cabo
    By igorbatcu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 15th August 2006, 04:45
  2. cabo down
    By paulino in forum RDI - Satelit
    Replies: 14
    Last Post: 20th October 2005, 20:49
  3. cabo down?
    By siti in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 16th October 2005, 12:24
  4. TV CABO GONE???
    By max007 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 11th October 2005, 23:25
  5. Cabo pe MR?
    By isr2002 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 26th August 2005, 00:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top