Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
  1. #16
    Leu Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din 18 iulie pe cablu este black screen iar pe site emite un carton.http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-om...#axzz5LsGc00gX
    Last edited by George 78 910; 21st July 2018 at 11:12. Reason: Am uitat sa adaug ceva

  2. #17
    Leu Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Emisia canalului Alfa Omega TV e momentan întreruptă (pe satelit și cablu) din cauza mutării pe o nouă platformă tehnică. Întreruperea va dura câteva zile, așteptăm avizele de la instituțiile statului, reluăm emisia probabil marți 24 iulie.Dacă urmăriți canalul Alfa Omega TV prin antenă/parabolă satelit, din iulie 2018 se modifică parametrii de recepţie pentru canalul Alfa Omega TV. Emisia va fi pe același satelit (Eutelsat 16A), dar se modifică ceilalți parametri. Această schimbare trebuie făcută doar de către cei ce ne urmăresc prin parabolă satelit individuală!Noii parametri de recepţie (dupa 23 iulie)Satelit: EUTELSAT 16A – 16 grade Est (canal necodat - FTA)Frecvența: 12 717 MhzPolarizare: OrizontalăSymbol rate (SR): 6 403 mbpsFEC: 3/4Codare: MPEG 4Dacă urmăriți canalul Alfa Omega TV fiind abonat la serviciile de cablu, nu ar trebui să faceți in principiu nimic, rețelele de cablu fac această schimbare, iar noi am informat deja respectivele firme de cablu pe toate căile posibile. Dacă totuși nu reușiți să vedeți canalul Alfa Omega TV, posibil să nu fi ajuns mesajul nostru la dânșii, vă rugăm contactați rețeaua respectivă de cablu și înștiințați-i despre acest anunț.Mulțumim pentru că ne urmăriți și ne cerem scuze pentru această inconveniență, e datorată unor probleme tehnice ce nu au ținut de noi.http://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/no...#axzz5LsGc00gX

  3. #18
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,295
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica au vorbit cu cei de la Realitatea sa-i urce la satelit pe TP-ul lor, bun. Sa o vedem si in practica.
    Dar restul canalelor de pe TP-ul Digital Sky raman in bezna pe sat ?

  4. #19
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    484
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe TP-ul celor de la National TV, nu Realitatea.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  5. #20
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca au repornit emisia cei de la Alfa Omega pe EUTELSAT 16A dar fregventa pe care emit 12717/H/06403/Fec 3/4 e destul de slaba. Puteti confirma in diferite regiuni ale tari cum e receptia. Ma intereseaza in centrul tarii.
    Multumesc...

  6. #21
    Leu Master
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Izbuc
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, acum emit pe TP-ul cu Național TV și National 24 Plus.

  7. #22
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa confirm ca semnal mai mult e zero decat am .. George 78910 poti sa-mi confirmi ce dimensiune are antene ta?

  8. #23
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Receptie in Sibiu cu Vu+ Ultimo 4K, Triax 1,1 ( Nu deschide instant...trebuie sa astepti cca 15s pana ai semnal )





    Last edited by Didi; 31st July 2018 at 09:06.

  9. #24
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multam Didi , asa e dar eu gresisem ca la o scanare manuala in loc de QPSK lasam pe 8QPSK..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top