Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Dm 500

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500

    Sal

    va rog putin ajutor...am un DM 500 vechi prin casa..i am pus un cccam dar nu mi deschide nimic,imi poate spune cineva unde sunt exact fisierele de cccam in var...cred ca nu l am pus cum trebuie ...sau e incomplet



    cu stima

    myky

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,335
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CCcam......................../var/bin ( Attribute = 755 )
    CCcam.cfg................../var/etc
    Script pornire CCcam..../var/etc/smartcam.config

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    " myky" ce firmware ( imagine) ai pe aparat ?
    Pe img G.P .
    > in var/bin/aici este binarul ( CCcam atrb 755 ) in cazul tau
    > in var/script/ aici se pune scriptul ( CCcam_cam.sh atrb 755 )
    > in var/etc pui CCcam.cfg atrb 644

    Pe img Evolution xx
    > in var/bin/este binarul ( CCcam atrb 755 )
    > in var/script/ se pune scriptul ( CCcam_em.sh atrb 755 )
    > cfg'ul se pune tot in var/etc ...

    .................................................. ................................................. etc
    spune ce img folosesti , scriptul face diferenta



    P.S. Ce spune Didi este ptr img Nabilo Darkstar
    .................................................. ......................
    > Script pornire CCcam..../var/etc/smartcam.config

    NU
    cred ca ai instalat OpenPLi , scriptul "este" in var / etc/plimgr /cams
    Last edited by andym02; 18th June 2018 at 20:51.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gemini..

    mersii

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @myky

    Pune linia asta in /var/tuxbox/config/useraddon.xml

    Code:
     <item name="SoftCam.Tv Addons" url="http://www.softcam.tv/camd/cam40.xml"/>
    salveaza, da restart la dreambox si instaleaza-ti mai apoi ce cccam doresti + config, folosind butonul albastru. Bafta!

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pufffffffffff , tu-i butonu lu' butonu albastru !
    Chiar nu se pot transfera fisierele " aranjate" de noi , fara a pune ceea ce ne ofera altii ?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    va multumesc...o sa incerc

    cu stima
    myky

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal

    scuze dar eu nu gasesc pe aici ...scriptu de pornire in var/ect...smartcam.config....ma poate ajuta cineva...tot pun ccam ul...dar nu porneste nimic,decit cele free

    va multumesc

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2017
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @myky ai spus ca ai instalat imagine gemini pe DM500S, acolo nu ai nevoie de smartcam.config, acel fisier este pt. imaginile SIF sau Nabilo (Darkstar).
    Ok, pe gemini ca asta ai spus ca este instalata trebuie sa procedezi astfel:
    in folderul /var/bin transferi binarul sau executivul cu DCC, mai pe romaneste CCcam ca despre asta ai spus ca vrei sa ruleze, atributul binarului este 755.
    Fisierul daca nu este numit CCcam, il redenumesti tu in CCcam (altfel nu va porni).
    in folderul /var/etc pui CCcam.cfg cu atribut 644, ce contine fisierul cred ca stii si nu intru in detalii pt ca ai o anumita vechime pe forum.
    in folderul /var script pui scriptul de pornire CCcam pe care ti-l creezi astfel:
    cu un editor de text - recomand notepad ++ - adaugi urmatoarele linii
    #!/bin/sh
    CAMNAME="CCcam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=6072
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    INFOFILELINES=
    # end

    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }

    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/CCcam &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    killall CCcam 2>/dev/null
    sleep 2
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac

    exit 0
    salvezi fisierul si il transferi in DM cu atribut 755 cam asta ar fi instalarea manuala, daca insa esti dependent de butonul albastru poti testa un fisier de autoinstalare, il pui in tmp si cu butonul albastru instalezi, succes oricare-ti este alegerea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top