Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: Samsung 40f7000

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    552
    Posts Thanks / Likes

    Default Samsung 40f7000

    Salutare colegi, am un tv samsung 40f7000 care de astazi a luat-o razna, zice ca nu are internet dar ip isi ia, la ping raspunde fara pierderi.
    Are cineva o idee cum il pot convinge?

    Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Romania
    Posts
    858
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Service mod : Cu tv-ul in stand-by tastezi in max 2 sec, info => Menu=> mute => PowerON . Astepti sa porneasca in service mod , intri in "Options" prima rubrica Factory reset.
    Restart si faci toate satarile din nou .

    f11

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut si asta dar degeaba.

    Acuma am vazut pe forumul samygo ca nu sunt singurul. Asteptam solutia.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,512
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine un Samsung UE49SE7080 a pierdut wifi, se conecteaza doar prin cablu ethernet si functioneaza normal, dar nu mai gaseste nici o retea wifi. I s-a facut de o vizita la subsol.
    Picieri, cum e conectat TV-ul tau, prin cablu sau wifi?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    171
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine asa a fost ieri!Si nici o solutie n-a dat roade!Povestea a inceput pe la 19:10,Webbrowserul mergea brici dar aplicatiile din Smarthub nimic plus mesajul ca esti conectat dar not to the Internet!
    -resetare ONT-nimic
    -resetare Router-nimic
    -schimbare Router(D-link,TP-Link si pensionarul batrân Linksys WRT-54GL,saracul adus cu mandat de aducere!Ce trauma pentru el!)-nimic
    -schimbare DNS(193.231...,8.8.8.8,8.8.4.4)-nimic
    -resetare SmartHub din Meniul principal-nimic
    -resetare din Meniul de Service(Info-Menu-Mute-Power)la Factory Settings-nimic,pauza de zâmbet!
    -descarcare toate firmware-urile posibile TXPDEUC 1115,1118,1119,1122.2 si 1135 dar de probat n-am mai putut ca oricum tineam stickul de 16Gb eu tot 32Gb vedeam,adica dublu!
    -la ora 00:30 cedat psihic!Si alcoolic!Scos din priza toate!Si palinca!
    La ora 08:00 dat drumul si vauu!S-a facut din nou lumina!Fara vreo interventie externa!

  6. #6
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista intervenție externa de tip backdoor la seria F de aici și comportamentul anormal.
    https://betanews.com/2017/04/23/wiki...msung-tv-hack/

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am facut o sesizare la samsung romania, bineteles ca ei nu stiau nimic. Vineri am sunat iara, tipa din call center a intrebat daca sunt in fata tv-lui sa faca verificari, am fugit acasa am pornit tv si marea minune ca era functional, binenteles ca inainte resetari peste resetari, etc...
    Kroky eu il folosesc pe cablu datorita contentelor blu-ray, wifi este functional dar datorita vitezei mici de transfer nu sunt interesat de functionarea lui.

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca ai făcut bine ca i-ai sesizat din doua motive: ei sunt cei care au lăsat "fereastra deschisa" și poate le vine ideea tâmpită sa bage un update care sa închidă și "share-ul" printre altele precum au scos și skype,facebook si twitter.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    La mine un Samsung UE49SE7080 a pierdut wifi, se conecteaza doar prin cablu ethernet si functioneaza normal, dar nu mai gaseste nici o retea wifi. I s-a facut de o vizita la subsol.
    Picieri, cum e conectat TV-ul tau, prin cablu sau wifi?
    Ieri am avut aceeasi problema pe un Samsung KU.6092 .Am scos cablul de alimentare din priza timp de 1 minut.
    Apoi am reintrodus cablul in priza si la repornirea televizorului totul a revenit la normal .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top