Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default problema modul HD+

    Salutare.
    Am achizitionat recent un modul hd+ si o cartela pe care am incarcat-o de pe site. Din pacate am primit o eroare care nu stiu cum s-o rezolv. "Matching with CI+ receiver in progress. This process may take several minutes. (Message 190). "

    nu stie cineva cum se poate rezolva?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,253
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    am studiat prietenul "goagal" dar nu spune nimic de eroarea 190 daca folosesti modului intr-un tv LG.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    modulul e introdus corect, ai incercat sa il scoti sa il reintroduci ?
    acum daca astepti o solutie pentru tv-ul tau o sa fie cam greu, trebuie sa incerci solutiile propuse

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    modulul e introdus corect, ai incercat sa il scoti sa il reintroduci ?
    acum daca astepti o solutie pentru tv-ul tau o sa fie cam greu, trebuie sa incerci solutiile propuse
    am scos modul de sute de ori, am asteptat ore intregi sa-si faca procesul de matching with ci+, am scris la provider despre problema. daca ar fi mers fara probleme, cu siguranta nu as fi astepat o solutie de lla cineva care poate a trecut prin asa ceva.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    562
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca pe alt aparat daca ai posibilitatea(Linus box -scam-cardul hd+ pe RTL hd)Daca nu functioneazä Cardul trebuie activat .Activarea se face pe pagina lor.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Modulul CI si cardul sunt aceiasi revizie? Adica HD01, HD02, HD03 etc. Eu as spune ca nu daca primesti eroarea 190 (neautentificat). Daca sunt aceiasi revizie pune pe RTL HD si vezi daca gaseste versiune noua de soft pentru modulul CI.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onutd View Post
    Modulul CI si cardul sunt aceiasi revizie? Adica HD01, HD02, HD03 etc. Eu as spune ca nu daca primesti eroarea 190 (neautentificat). Daca sunt aceiasi revizie pune pe RTL HD si vezi daca gaseste versiune noua de soft pentru modulul CI.
    cred si eu ca problema e de la ci. am lasat pe RTL HD dar nu pot face update.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca-l intr-un receptor de satelit mai nou care sa suporte CI+ (daca ai unde) si lasa-l pe RTL HD. Daca face la fel va trebui ori sa cauti alt modul (mare grija sa fie aceiasi revizie cu cartela HD01-HD04x - ca fiecare revizie are alt RSA) ori sa pui cartela intr-un dreambox (merge pe oscam si pe sbox).

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e cineva din Cluj-Napoca care ma poate ajuta cu actualizarea modulului?

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,514
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce varsta are televizorul? Esti sigur ca suporta CI+?

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Ce varsta are televizorul? Esti sigur ca suporta CI+?
    suporta cu siguranta. am avut in trecut modul HD+.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top