După ce Maria Țoghină, președintele Societății Române de Radiodifuziune (SRR) a reușit stabilizarea crizei din instituție, anunțând că radioul public a reușit să încheie anul 2005 cu un profit de un leu, ea a aprobat săptămâna aceasta publicarea listei cu primele acordate de predecesorul său la conducerea radioului, stârnind un adevărat scandal în SRR.

Pe listă figurează nume din fosta conducere a radioului: Gheorghe Verman, care a beneficiat de o primă de 510 milioane de lei vechi, Marius Nisipeanu (270 milioane), Victor Ionescu (228 milioane), dar și ziariști, printre care Maria Țoghină, în acea perioadă ziaristă acreditată la Partidul Liberal.

Maria Țoghină a primit o primă de 93 de milioane de lei de la Dragoș Șeuleanu, fostul președinte al SRR, conform unor informații publicate în presa națională..

Dragoș Șeuleanu a acordat, înainte de plecarea sa din radio prime record pentru mulți dintre angajații Radioului. Valoarea acestor prime depășește 19 miliarde de lei vechi, în contextul în care Radioul public traversa o perioadă de criză financiară.

O parte din angajații SRR au acuzat-o pe Maria Țoghină de încălcarea principiului confidențialității salariilor și au amenințat cu grevă și acționarea în justiție.