Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 68 of 68
  1. #61
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s vedem dac am inteles ceva.
    sistem HD-TVI
    dac folosesc cablu coaxial RG59, NU mai am nevoie de surs de curent extra ( m refer la surs de curent extra ca si la dreambox de ex. )
    ci folosesc
    Sursa 10A in comutatie cu protectie la scurt circuit
    PSS ZTS-1205-06F



    atunci nu m mai ..... pe mine cu cablu UTP.

    cu cablurile de alimentare a camerelor, vin in cutia asta, iar cu coaxial in DVR, nu?

    la combinatia asta, ce video balun-uri imi trebe?

    revin tot aici,
    deabia am gsit o poz cu o camer cu tot cu cablurile ei, s am si eu o idee ce si cum




    practic nu as mai avea nevoie de video balun ci numai de mufe



  2. #62
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

  3. #63
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dacă nu pui cablu UTP ci COAXIAL, trebuiesc BNC-uri, 2 pentru fiecare telecameră.
    Cablul pe care l-ai ales, are alimentare, care o pui la mufa de la telecameră.
    Dacă are mufa aia din poză, l prinzi cu şurubelniţa, dacă nu, ţi trebuie mufă de asta.
    Alimentarea la sursă cum o faci, direct cu cablu n ea sau o mufezi ?
    Eu aş pune o pereche mamă/tată, ca cea ce ţi-am linkat mai sus.

  4. #64
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar in mare, e bine cum am configurat?

    Gesendet von meinem SM-N910F mit Tapatalk

  5. #65
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,285
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, ai luat telecamere cu zoom, să te joci la ele

  6. #66
    FLEX-IBIL Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Mall d'Ovax
    Posts
    5,276
    Posts Thanks / Likes
    LABOR OMNIA VINCIT IMPROBUS (lat.) munca stăruitoare nvinge totul Vergiliu, Georgica
    NON OMNIA POSSUMUS OMNES (lat.) nu toți putem toate Vergiliu, Bucolica, VIII, 63.

    Pentru prost, umorul e o formă indivizibilă de insultă, e ceva care-l vizează personal. Umorul mușcă, nțeapă, provoacă, sfidează, și face toate astea involuntar, uitndu-și mereu foloasele, așa cum procedează electricitatea. Bușcu dixit.

  7. #67
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai grija cu cablul coaxial si mufele BNC.
    Cand belesti cablul sa scoti firele de alimentare ai sa gasesti in interior un cablu microcoaxial pentru care mufele tale BNC RG59 sunt degeaba. In functie de cablu poate ai nevoie de mufe BNC pentru cablu RG174 de exemplu (https://www.tme.eu/ro/details/bnc-106/conectori-bmc/) . In plus cumpara si mufe de alimentare camere cu fixare prin surub nu prin lipire.

    Deci mai bine cumperi cablul si vezi ce mufe-ti trebuie. (in general pe cablu scrie tipul Ex:2x075+RG174).
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

  8. #68
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa fiu mai clar:
    1. Cablu RG59 - contine 2 fire de alimentare si un cablu coaxial 50ohm RG174.





    2 Conexiuni la camera





    3. DVR cu racire fortata si distributie alimentare pentru camere DIY



    Sistemul l-am monta acum 3 luni la servici. Bineinteles ca si eu am luat initial mufe BNC RG59 dar am ramas cu ele. A trebuit sa cumpar altele pentru cablu RG174 care sunt putin mai greu de montat.
    In DVR am montat un HDD de 4TB iar sistemul se incingea extrem de tare asa ca i-am pus un ventilator dintr-o sursa PC . Pentru alimentarea camerelor am facut o distributie artizanala ca sa nu folosesc mai multe surse. O sursa de 3A duce fara probleme 7 camere.

    Initial am vrut sa instalez HDD intr-un NAS pe care l-am facut dintr-un microserver HP pe care rulez openmediavault. Problema este ca DVR-ul de la Hikvision solicita formatarea HDD-ului din NAS dar foloseste un format nerecunoscut de linux sau windows (FAT,NTFS, EXT etc). Daca formatez HDD in DVR nu pot sa-l mai montez in NAS; daca montez HDD in NAS , DVR-ul nu poate formata HDD. Asa ca e o problema . Ultima solutie a fost sa las HDD in DVR lucru care nu-mi place dar asta e.

    Ca sistem Hikvision este acceptabil. Eu am pus camere de 2Mp . Se vede bine fara interferente. Nu inregistreaza mai mult de 12 fps. Cea mai departata camera este la 40m si nu sunt probleme. Nu-mi place treaba ca nu pot folosi NAS. In schimb au softuri pentru vizionare si configurare de la distanta destul de bune.

    Dpdv costuri un sistem IP este apropape dublu.
    Pentru sistemul meu am cheltuit aproximativ:
    - DVR ~ 300 lei
    - Camere ~100 lei/buc x7 = 700 lei
    - cablu ~ 200 lei
    - mufe ~ 150 lei
    - Hdd WD purple 4TB ~ 800 lei
    - montare 2 oameni x 2zile (pozari de cablu , strapuneri zid, conexiuni, montat camere etc.
    Succes.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (2 members and 1 guests)

  1. marius_antonio,
  2. power

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top