Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: viacces

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default viacces

    am intrebat si la sectiunea de receptoare:
    daca se pune patch pe un receptor ce are viacces incorporat, exista riscul sa nu mai citeasca cardurile de subscriptie originale (de exemplu max) ?

    multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar nu stie nimeni?
    sau nimeni nu se mai sinchiseste sa dea raspinsuri tehnice?

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in mod normal nu ar trebui sa fie afectata aceasta facilitate.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam @doctorul.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HAU!

    Cica pe strong 4401 merge pus patch care nu afecteaza functiile camului incorporat.Eposibil si pe kaon (tot din auzite)!

    HAU-HAU!
    VREAU POTCOAVE DE CAI MORTI

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    nowhere
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default pach

    in majoritatea cazurilor pachiu afecteaza transferul de date intre cam si card personal am testat un srt 6355ci.
    am pus un pach cu suport ci a mers dar de multeori nu a recunoscut camul trebuia sa-l scot din priza.deseori imi afisa ca nu poate deschide canalul dar dupa 1 minut sau mai mult deschidea,ori se bloca pt moment imaginea si despre cum orienta antena sa nu mai vorbesc ....
    Dreambox 600PVR, Srt 6355 + Matrix Revolution +Zeta blue,Skystar 2, Cas Interface2+Add On; 3Goldwafer; Opos 1.03; Opos 1.05.
    28.2* Est <=> 5* Vest; 30*W

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. matrix in viacces
    By mirtom in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 26th November 2006, 06:14
  2. Cam Viacces v 1.6 ajutor?????
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 18th March 2006, 15:19
  3. cam viacces
    By stelrob in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 17th December 2005, 00:33
  4. Ajutor....ptr un Viacces red cam cu ver.4.78
    By liniuta in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 28th September 2005, 15:00
  5. MAX TV 100% VIACCES
    By DINUS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2005, 00:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top