Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,104
    Posts Thanks / Likes

    Default GIGI 1802 defect, ce se mai poate face?

    Am un card albastru 1802 de mai multi ani de la un coleg de forum, de cateva luni a inceput cu magarii si anume mai mereu apare in oscam ca si neactiv, il bagam intr-un receptor digi dupa ceva vreme pornea din nou si tot asa. Cand il bagam in receptorul digi il afisa ca si card introdus gresit, dupa ceva vreme (intre o ora si o zi) aparea ca si card nepereche, asa era normal deoarece n-a fost imperecheat niciodata cu receiverul respectiv, asta il tineam doar pt a face prelungirea subscriptiilor. De la inceput am avut platit tot pe un an in avans digi full cu hbo, cinemax, xxx. Pe 31.08 expira subscriptia si aveam de gand sa-l bag in receiverul digi sa fac cererea online de activare/prelungire dar surpriza, in data de 30 era din nou neactiv, de atunci l-am bagat in receiverul lui si nimic, nu mai vrea si gata, nu mai e recunoscut. Se mai poate face ceva, am ceva ce as putea incerca? Sau altfel, abonamentul e platit pina la sfarsitul anului, daca as schimba cardul ce as putea face sa mai fie valabile rsa si b*xkey-ul, sa il activez in receiverul de unde au fost astea extrase sau il activeaza ei ca si cand ar fi cel vechi chiar si in alt receiver? Mersi anticipat.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ncearcă să-l cureți cu ceva spray de contacte. Pune cardul cu cipul n jos pe o suprafață plana, și apasă n zona lui poate... poate și da drumul.

    Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
    1W-13E-16E-19.2E

    Offset Triax (Alu.) 1.00
    Offset Multifeed Emme Esse (Alu.) 1.15
    VU+ Ultimo 4K/VU+ Solo SE V2/ VU+ Zero/ GM Triplex /Amiko Spiel/
    Digi Cablu /Focussat /SRTV

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardul trebuie intotdeauna activat/prelungit cu receptorul de origine si nu cu un alt receptor care are alt boxkey.
    Motivul este simplu. Atunci cand se face revision update se transmite perechea boxkey - DT08 de la operator
    in stream iar daca cardul este detectat invalid pentru perechea bk+d t 0 8 respectiva isi va pierde tiersii sau cardul devine neautorizat.
    Operatorul are dreptul sa faca refresh la tiersi ori de cate ori este contactat pentru reautorizare.
    Datele de baza nu sunt permanente (contrar folclorului) si se pot modifica. Motiv pentru care un card vechi care
    numai este autorizat se va putea oricand reutiliza / autoriza intrun alt receptor daca operatorul are bunavointa sa o faca.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu tot respectul nu are nici o treaba ce ai scris mai sus , nu conteaza in ce receptor ai cardul ci doar ce se scrie pe el adica datele bk&rsa , vb din practica . am 6 carduri la ei si am schimbat vreo 3-4 pina acum . nici nu mai stiu unde sunt conservele lor , cand am nevoie cer una de la un vecin ...
    @ruk solicita linistit alt card , un receptor de la operator sa ai la indemana , solicti activarea la ei telefonic , pe site cum vrei . recul pornit pe tvr1 cu cardul in el binenteles . in maxim 1 ora ai tot ce trebuie scris in el , inclusiv datele necesare si il poti folosi in oscam .
    ps. nu inteleg de ce nu faci au direct in oscam ? ce mai tii alta conserva ?
    member

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar alt card va fi sigur 1880 ... cu "minusurile" de rigoare (timpi de raspuns mai mari in Oscam).

  6. #6
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze de intarziere, in primul rand multumesc de informatii, cardul "pleaca" vineri spre Romania, sa vedem cum reusesc sa-l schimb ca eu il platesc doar si abonamentul e pe alt nume din alt oras dar cred ca se rezolva cumva. Dupa ce-l primesc o sa anunt daca a functionat, eventual sa il "bibilim" impreuna. Mersi inca o data.
    19,2E + 0,8W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top