Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 25 of 25
  1. #16
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    972
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand dau clic pe aplicatia CrazyScan(satelit) nu deschide.Imi da mesajul :

    "The code execution cannot proceed because QtCore4.dll was not found.Reinstalling the program may fix this problem".

    "Executarea de cod nu poate continua deoarece QtCore4. dll nu s-a găsit. Reinstalarea programului poate remedia această problemă".
    Cred ca ceva lipseste,nu stiu ce. Am Windows 10 instalat.

  2. #17
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,419
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum repar eroarea QtCore4.dll

    Pentru a corecta automat QtCore4.dll sau alte erori asociate cu fișierele .dll, descărcați DllKit, instrumentul de corectare .dll, şi efectuați o scanare a fişierelor .dll lipsă sau nevalide. DllKit va verifica, de asemenea, dacă alte fişiere .dll sunt înregistrate în sistemul dumneavoastră şi va căuta alte probleme care pot împiedica funcționarea corectă a sistemului dvs. După finalizarea procesului de scanare, DllKit vă va ajuta să corectați erorile.


    http://www.dllkit.com/ro/dll/qtcore4...waAnuKEALw_wcB

  3. #18
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghita_49,Descarca de aici fisierele pe care le-am incadrat cu rosu si le pui pe toate intr-un folder,precum vezi in screenshot-ul de mai jos.Impreuna fac posibila utilizarea lui Crazyscan.Ai si un filmulet pe youtube cum sa-l folosesti.
    Crazyscan2 este pentru scanare Cablu/Terestru.Pentru asta va trebui sa faci un alt folder care include aceleasi fisiere ca la satelit(streamreader si toate fisiereled ReqLibs),dar cu Crazyscan2.Deci vei avea doua aplicatii separate,Crazyscan pentru satelit si Crazyscan2 pentru C/T.



    satelescu
    Last edited by satelescu; 25th July 2018 at 00:19.

  4. #19
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    972
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satelescu Am reusit.Multe multumiri.

  5. #20
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    972
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SmartDVB 5.1.1

    Am incercat astazi trei versiuni a acestui player.Nu imi deschide nici o imagine,deschide doar un mesaj :

    Error crating smart filter,please ensure filters/SmartAVSrc.ax is registred(with regsvr32.exe)

    Eroare crating Smart Filter, vă rugăm să asiguraţi-filtre/SmartAVSrc. ax este inregistrat (cu Regsvr32. exe)

    Rog spuneti-mi si mie ce filtre imi trebuie instalate.Va multumesc.

    - - - Actualizat - - -

  6. #21
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,832
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prima data asta SmartAVSrc.ax


  7. #22
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,204
    Posts Thanks / Likes
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  8. #23
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iata ce trebuie sa faci:
    1.SmartDVB->Filters->registerfilters-<click dreapta "Run as administrator" si click ok pe fiecare fisier .ax
    2.Tools->Settings->Connection->alegi codecul LAV,ca in imaginea de mai jos.




    satelescu

  9. #24
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    972
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce dau clic dreapta pe"Run as administrator" imi apare acest mesaj :

    C:/Program files/SmartDVB/Filters/registerfilters/Executare ca administrator :

    The module"smartavsrc.ax"failed to load.Make sure the binary is stored at the specified path or deburg it to chek for problems with the binary or dependent.DLL files.The specified module could not be found.

    Modulul "smartavsrc. ax " nu a reuşit să se încarce.Asiguraţi-vă că binar este stocat la calea specificată sau deburg-l pentru a-l pentru probleme cu binare sau dependente. Fişiere dll.Modulul specificat nu s-a găsit.

  10. #25
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    972
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DVB Dream - scanarea automata ?!
    Nu pot sa fac numai"Scanare manuala".Scanarea automata pleaca dar scaneaza continuu doar primul transponder,evident ca toti transponderii sunt bifati cu Meniu/Selecteaza tot.Ceva cred ca lipseste in configurari,dar nu stiu ce.Poate ma ajutati dumneavoastra. Va multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top