Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default dbox2 cu chipset amd-help

    Am posibilitatea sa achizitionez de la un prieten receptorul din subiect,numai ca stau in dubiu.La o navigare rapida prin canale se blocheaza iar pt a-l pune din nou in functiune trebuie sa-l resetez.Am incercat mai multe imagini ,si neutrino si enigma,este cumva o hiba hardware a receptorului,sau nu am ales imaginea corecta?Exista cumva posibilitatea de a pune imagini de dreambox pe el?
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default hmmm

    pe dbox2 nu poti sa pui imagine de dream.Cu blocajul :daca ai pus mai multe imagini si se blocheaza la navigarea prin lista cu canale -nu-i a buna.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa inteleg ca e grav?e defectiune hardware?sau e tipic pt AMD?POT INCARCA SI IMAGINI CU 1XI sau numai 2xI?
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  4. #4
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e grav si nici nu este vre-o defectiune, nu poti compara viteza de zapping a unui dreambox cu dbox2, diferenta de procesare a datelor este mare, si normal ca se blocheaza la navigare rapida, dbox2 este lent dar pentru virsta lui ramine unul din cele mai bune receptoare in special modelul nokia.
    nu poti pune img. 1x pe 2x sau invers.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci sa inteleg ca inca mai are suport software?se merita achizitia sau sa ma orientez la un dm 500?are vreo importanta faptul ca chipsetul e AMD si nu INTEL?
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe nokia&amd merg bine img neutrino sau ruenigma.
    dar eu am pus kalibo si nu am avut probleme.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    bucuresti
    Posts
    445
    Posts Thanks / Likes

    Default hmmm

    receptor dbox2 nokia cu 2xintel -problema la procesor,diagnostic dat de Dongle.Primele simptome au fost blocajele la zapping ,care au devenit din ce in ce mai dese pina nu a mai vrut sa booteze. Destul de probabil nu va mai merge niciodata .

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: hmmm

    Quote Originally Posted by claudiu
    receptor dbox2 nokia cu 2xintel -problema la procesor,diagnostic dat de Dongle.Primele simptome au fost blocajele la zapping ,care au devenit din ce in ce mai dese pina nu a mai vrut sa booteze. Destul de probabil nu va mai merge niciodata .
    il pastrezi ca piese de schimb,sau il vinzi pe bucati.
    incepe licitatia cu tunerul
    350 kg de scule!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    117
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am achizitionat jucaria,e superb.Am reusit sa instalez mai multe imagini,si am reusit sa-l conectez si cu total comander prin ftp la calculator.am 2 probleme:
    1.degeaba pun keyle in var/ ca nu decodeaza nimic
    2. cum fac legatura la net? am pe calculator 2 placi de retea,una de 10m pt dbox2 si una de 100 cu care ma leg la serverul de retea care imi furnizeaza internetul.cum fac o legatura si care sunt setarile ca sa pot configura dbox2 sa iasa pe net.ip meu e de genul 10.0....
    nu exista un how to si pt editarea listelor de sateliti?
    si apropo,blocarea se datora unei imagini prost instalate.am mai observat ca merge mult mai bine cu neutrino decit cu enigma,poate e doar ceva subiectiv deocamdata nu pot argumenta de ce.pt imaginea keywelt esixta si una cu limba engleza,caci nici poloneza nu stiu si nici germana?
    DM 800HD sat+cable,DM 500 ,Humax 5400,SS2 Rev2.3,SS2 USB,,Nokia DBOX2 SAT+CABLE,Strong 6125,Philips DSX 6072, primafocus1.8m, Inverto 0.3 db

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa faci chestia pe PC cu dreamboxedit,setiinguri potzi sa iei de la PET123 settings.

    Bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Axil 605 cu chipset Fujitsu se poate ajuta cu ceva ?
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 27th May 2006, 04:33
  2. Replies: 0
    Last Post: 24th March 2006, 12:33
  3. magic box II chipset
    By JJmie in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 21st September 2005, 18:35
  4. Dbox2 si VLC
    By picieri in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 10th September 2005, 02:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top