Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko Impuls sat

    daca detineti acest receptor va rog sa ma lamuriti cum rotesc un motor h-h .La instalare satelit vad pozitioner -disecq1.2 dar nu gasesc comanda pentru miscare est-vest!

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune pe el si apasa ok

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum mai bine folosesti gotox si pui coordonatele geografice daca e instalay bine motorul.

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Pune pe el si apasa ok Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk
    sa inteleg ca amiko nu are comanda manuala! motorul functioneaza perfect cu un optibox extra

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Are si diseqC 1.2.Te duci pe el apesi ok si apare step move,continuous move,save etc

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi fain,caz rezolvat

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La repunerea sub tensiune receptorul nu ramane in stand by,porneste dupa bootare(nu-mi doresc asta).mentionez ca are SW 2.4.16 MCAS. Sa fie un bug de soft sau pe la setari ceva...?

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si al meu porneste cand il bag in priza.Il opresc din telecomanda si ramane asa pina se ia curentul.



  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa inserezi ccw key?

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da mergea la un moment dat kanal d si carbogazosii pe 16

    Trimis de pe al meu Philips_S326 folosind Tapatalk



  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ăstia au in sistem biss(se deschid programele).Ma refeream la ccw sau cw,pentru ca nu sunt in meniul editare key!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top