Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Exclamation [REZOLVAT] Programe SD si HD Digi disparute de pe Satelit ???

    Rusine si bataie de joc.
    Ieri dimineata am observat ca nu corespund nr de canale.
    Lipsesc multe canale atat HD cat si SD atat romanesti cat si unguresti.
    Ex HD: National Geogr. M2, Rtl Klub, Eurosport 1&2
    Ex SD: Vh1, Boomerang etc.
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    , unde, la mine , nu.....

  3. #3
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    verifica-ti antena... sau ma rog cheama un tehnician ceva inainte de a arunca cu mizerii




    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa nu crezi ca scriu prostii scriu adevarul.
    Nu antena este devina poate decodorul. Canalele care lipsesc nu sunt in lista decodorului. La decodorul lor nu poti sa cauti canale, nu poti sa introduci frecvente , ei controleaza decodorul schimba si scot canalele cand vor.
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,071
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce model de decodor ai ?
    cit e de vechi ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    ALBA
    Posts
    176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai un reset de fabrica si scaneaza din nou.
    cipryDXfeed

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,877
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa schimbe un moderator titlul topicului...

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,071
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dai un reset de fabrica si scaneaza din nou.
    reset la gigi ?

  9. #9
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca e decodor kaon hd atunci e de la antena. Asta stie ca nu ai semnal si nu iti mai da canalele in lista.Pur si simplu ti le scoate automat... Si inca ceva... nimeni nu iti controleaza lista de canale si alte alea. Asa este softul facut
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    reset la gigi ?
    merge domne resetarea

    - - - Updated - - -
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gy_k1984 View Post
    Sa nu crezi ca scriu prostii scriu adevarul.
    Nu antena este devina poate decodorul. Canalele care lipsesc nu sunt in lista decodorului. La decodorul lor nu poti sa cauti canale, nu poti sa introduci frecvente , ei controleaza decodorul schimba si scot canalele cand vor.

    daca insa e decodor vechi atunci mergi cu Domnu la ei si schimba-l sau ma rog faci sesizare si iti vie operatoru la usa
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  12. #12
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,071
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge domne resetarea
    stiam si eu doar ca voiam o confirmare in plus, hai mercic

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult colegi.
    Am facut reset si apoi scanare si au aparut programele. Nu mi s-a intamplat pana acum.
    Scuze Digi.
    Se poate inchide sau sterge topicul.
    Brasov, 1.25 offset Fe, H-H Strong DM2100, Comag SL45/1CI; HUMAX NANO HD+

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top