Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 25 EUR (25%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Tuner DM900 UHD

  1. #1
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default Tuner DM900 UHD

    Imi da "tune failed" indiferent ce configurare aleg, antena e ok, mai am alte receivere care merg cu semnal bun.
    Am incercat pe mai multi sateliti toate configuratiile posibile, am schimbat img, am pus settings noi, am dat scanare de la zero... nimic.
    E vreo solutie in afara de inlocuirea tunerului ?
    Merci
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca testezi pe dm900uhd ,atunci incearca prima data sa pui ultima imagine oficiala ''instabila'' din 10 mai de aici http://dreamboxupdate.com/opendreamb...m900/index.php ca sa ai la zi ultimele drivere.
    Fa niste teste cu ea pe curat,si scaneaza asa cateva canale sa vezi.Nu cred sa fie tunerul defect de nou,dar orice se poate intampla.
    Cheers

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si cu img oficiala, nimic...
    Problema a aparut dupa ce am modificat ordinea satelitilor din config disecq ( am o toroidala si am mai ajustat antena sa "acopar" alti sateliti. Am testat fara disecq switch cu lnb legat direct la receiver, din pacate nu am scapat de problema. Ma gandesc sa nu fi facut un scurt cand am mufat lnb cu sw, dar cred ca nu se intâmpla nimic in cazul asta.
    Ma gandesc sa nu aiba tunerul ceva protectie sa se fi "blocat".
    Ultima solutie inainte sa-l duc la garantie ar fi sa pun alt tuner si sa testez, dar nu am decat 800SE si 7020 HD prin casa...
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    930
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca faci scurt intre firul din mijloc si masa pentru o perioda lunga de timp posibil s-a distrus controllerul.

    La modele vechi era LNBP21

    http://www.mouser.com/catalog/specsh...cd00003131.pdf

    Poti incerca tunerul de la dm800se in dm900hd fara probleme trebuie sa mearga.
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    173
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bine ar fi sa incerci cum zice colegul mai sus,iti ia maxim 5 minute.Pune un tuner de sat din dm800se sau dm7020hd,si vezi daca ai semnal.Daca nu ai,e cam nasol,s-a dus slotul de tuner de la dm900.Daca ai semnal,atunci e clar ca s-a dus tunerul hibrid.
    Problema mare nu e,oricum ti-l schimba la garantie,doar timpul tau pierdut si asteptatul.
    Cheers

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Am incercat si cu img oficiala, nimic...
    Problema a aparut dupa ce am modificat ordinea satelitilor din config disecq ( am o toroidala si am mai ajustat antena sa "acopar" alti sateliti. Am testat fara disecq switch cu lnb legat direct la receiver, din pacate nu am scapat de problema. Ma gandesc sa nu fi facut un scurt cand am mufat lnb cu sw, dar cred ca nu se intâmpla nimic in cazul asta.
    Ma gandesc sa nu aiba tunerul ceva protectie sa se fi "blocat".
    Ultima solutie inainte sa-l duc la garantie ar fi sa pun alt tuner si sa testez, dar nu am decat 800SE si 7020 HD prin casa...

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, se pare ca s-a dus tunerul, am pus unul de 7020 si merge.
    Pe cel de pe 900 l-am incercat pe 7020, il detecteaza dar am zero semnal si acelasi mesaj " tune failed".
    Merci de raspunsuri
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top