Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36

Thread: Freesat

  1. #31
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    Avem probleme toti cei care au primit carduri Conax preactivate de freesat si nu se deschid antenele si National, semn ca e o problema cu aceste carduri !
    Azi am primit si eu cardul TVR connax de la FREESAT prin curier. Pe site-ul lor apare la noul card connax subscriptia cu care am incarcat fostul card viaccess de la TVR cu programele FREESAT. In schimb, in common interface la VU+ pe un modul connax nu-mi arata subscriptia si nici nu deschide nimic. Oare nu a fost preactivata?. Am incercat si in oscam, insa degeaba. Stie cineva care e cauza?

  2. #32
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am avut probleme cu cardul Freesat in CAM in Vu+. Asa ca il activam in fiecare luna in televizor, tot cu CAM.
    SHALOM

  3. #33
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    alba-iulia
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am incercat sa il activezi in cam conax in vu+duo2 si vu+uno si nu a vrut . Dar l-am activat in 2 minute tot in Vu cu scam 3.60.

  4. #34
    Nostradamus Master
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Down on the corner
    Posts
    79
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by niscu View Post
    Si eu am incercat sa il activezi in cam conax in vu+duo2 si vu+uno si nu a vrut . Dar l-am activat in 2 minute tot in Vu cu scam 3.60.
    Asta as fi dorit si eu sa fac,dar nu am S-cam pentru Black-Hole 3,00 si nu gasesc pe nicaieri.Are cineva vreo sugestie? In afara de schimbat imaginea pe VU+...

  5. #35
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge cu Oscam 100%

  6. #36
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    alba-iulia
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza TSpanel in black hole . Gasesti scam 3.60 pe serverul imajteam la sectiunea cam black hole. Mult succes !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top