Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default de ce agata Prog DVB cu VMR activat..?

    ...dupa cum stiti prin activarea VMR-ului in Prog DVB avem acces la subtitrari si EPG incrustate in video...doar ca ultimele vers de Prog dvb freeze-aza in draci dupa activare..

    incercati sa folositi o telecomanda la Prog Dvb..sau apasati pe O (nu zero) dupa activarea VMR si aveti surpriza mare..

    Are cineva solutii la problema asta..poate e de la graph?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da niste detalii despre sistemul pe care-l folosesti, ca sa ne putem da cu parerea...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default da

    ..cred ca de la versiunea de Prog dvb e baiul.. nu de la sistem...(am AMD Burton 512Ram FX 5200) .. inainte pe un prapadit de AMD XP la 2000 mergea brici..dar era o versiune mai veche de PDVB..


    ...nu postam aici daca nu mai intalneam aceeasi problema la toti amicii din apropiere cu acest hobby...deci la toti , absolut la toti "agatza "imaginea cu VMR activ fie el de Directix sau de Graph..

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca MyTheatre

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default da

    ....nu cred ca stie my Theatre cate Prog dVB..dar ciudat ca nimeni nu se plange de agatzaturile lui Prog DVB la noi pe forum..inseamna ca nu sunt solutii..sau toti folosesc ALT DVB..


    ..englezii de pe toecutersden..cred ca agataturile se datoreaza folosirii simultane a lui yankse si a seca2emu..sau sunt 2 softcam key-uri in radacina PDVB..oricum e curios..acum 6 luni era totul ok..

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vei avea in curand o surpriza de la dvbDream

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: da

    si la mine se intimpla la fel. si e de la vmr. dar se intimpla (numai) pe canalele codate cind se incarca si emu. indiferent daca folosesti s2emu sau yanksee (separat sau amindoua odata). agatatul vine de la faptul ca procesorul e in 100% (progdvb + emu + vmr). ar trebui sa-mi instalez o versiune mai veche de progdvb... sper sa mai gasesc.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    255
    Posts Thanks / Likes

    Default hmm

    am instalat eu versiuni mai veki.. se pare ca e ceva de la aglomeratia filtrelor.. nu numa de la VMR..la mine agatza si fara VMR..si fara emulatoare..

    nu cred sa fie de la versiunea de soft.. ci de la placa Video...sau driverele placii..
    eu am un GeForce FX 5200 cu AGP 8 x cu ultimul Forceware de la NVIDIA..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ss2 22kHz activat
    By colcm in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 22nd May 2006, 21:42
  2. digi nu e activat inca
    By cyp123 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 17th May 2006, 07:46
  3. SS2 cu MAXTV se agata
    By Jensen in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 11th November 2005, 10:15
  4. In pachetul Polsat, mi se agata TVN
    By LAURI in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 12th May 2005, 09:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top