Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena 1 fara sunet pe 16*E?

    Confirma cineva?
    Transmisia terestra e ok...dar pe 16E n-am sonor. Antena 3 merge ok...
    Se intampla si la voi?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa e . nici la mine nu merge sonorul. Am impresia ca este codat in acest moment sunetul. Dream-ul imi afiseaza imaginea insa imi afiseaza si textul :"This service could not be descrambled." PID-ul de la Radio Romantic merge.


  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si la mine la fel

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi cu ce apartate vedeti antena 1? antena, lnb, receiver....

    Eu cu antena offset de 1.15, lnb 0.3db inverto si ss2 nu am semnal deloc pe transponderul pe care emite antena 1 (Eutelsat W2 (16.0E) - 11130.00 V - DVB - 12222 3/4 - NID: 65535 - TID: 101 - Txp: B6 - Beam: Europe)

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dreambox 7000s, lnb invacom 0,3 db, parabola 1,84, locatia Craiova, semnal 85%

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kaon 200z/offset 0.9m/lnb gold 0.3db/Cluj - S72/Q75
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  7. #7
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @zam0d3gykus
    Antena 1(2,3,4) se vede cu orice tip de reciver FTA,chiar si cu SS2 dar doar in perioada in care e FTA(in timpul emisiunilor de stiri, emisiuni realizate la ei in studiouri-Ciao Darvin, Divertis, etc si a filmelor romanesti care nu prea le difuzeaza ei). In timpul emisiunilor straine(Animal Laughs - parca asa ii zice, filmelor straine...) Antena 1 este codata in sistem Power VU sistem pe care nu ai nici o sansa sa il spargi.
    Pe aceeasi frecventa Antena 3 emite tot timpul FTA(nu sunt sigur de emisiunea lui JAY LENO pe care eu nu o urmaresc dar de care stiu ca la aparitia lui Antena 3 era codata ).
    Peste 2 zile isi incepe emisia si Antena 4 care v-a fi la fel codata am inteles, iar din februarie vom avea si Antena 2.


  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    the sound is back!
    dupa aproape doua zile de mutzenie!

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vasilis
    @zam0d3gykus
    Antena 1(2,3,4) se vede cu orice tip de reciver FTA,chiar si cu SS2 dar doar in perioada in care e FTA(in timpul emisiunilor de stiri, emisiuni realizate la ei in studiouri-Ciao Darvin, Divertis, etc si a filmelor romanesti care nu prea le difuzeaza ei). In timpul emisiunilor straine(Animal Laughs - parca asa ii zice, filmelor straine...) Antena 1 este codata in sistem Power VU sistem pe care nu ai nici o sansa sa il spargi.
    Pe aceeasi frecventa Antena 3 emite tot timpul FTA(nu sunt sigur de emisiunea lui JAY LENO pe care eu nu o urmaresc dar de care stiu ca la aparitia lui Antena 3 era codata ).
    Peste 2 zile isi incepe emisia si Antena 4 care v-a fi la fel codata am inteles, iar din februarie vom avea si Antena 2.
    Vasilis, cred ca nu ai inteles intrebarea mea. Eu nu ma refeream la sistemele de codare. Intreleg ca se emite FTA, si uneori antena 1 baga PowerVU. La fel face si TVR pe acelas satelit: emite mai tot timpul in clar, si cind sunt filme codeaza.

    Problema care am ridicat-o eu era de antena, lnb si receiver folosite, pentru ca (ma repet acum) la mine cu antena 1.15, lnb 0.3dB Inverto si SS2 nu am deloc semnal pe transponderul pentru Antena 1-3, antena fiind totusi orientata pe eutelsat W2 10E pentru ca pot sa vad aici TVR-urile.

  10. #10
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate nu ai coordonatele corecte. Noile coordonate sunt:
    freq 11131 pol V sr 12222 fec 3/4


  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai nou emite si un al doilea (dupa Romantic Fm) post de radio pe aceasta frecventa, dupa informatia de la Lyngsat este Radio Nova din Republica Moldova (audio pid 3213 trebuie introdus manual)

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu receptionez cu Gibertini 1m, Multifeed 4 LNB'uri Inverto dintre care unu pe Eutelsat W2 16°Est. Receiverul Skymaster arata 85% Semnal dar Calitatea este numai la 55%.

    Curios este ca Transponderul cu National si cel cu TVR au 85% Semnal si Calitate de 75%. Nu stiu din ce cauza dar cu Calitatea la numai 55% la o ploaie tare se duc Antenele.

    Poate careva sa comunice daca si la el Antenele au nivelul la calitatemult mai slab decat la Antene si TVR'uri.

    O zi buna tuturor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. cum pot verifica skystar2 fara antena
    By mag in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 2nd May 2006, 01:55
  2. Brum pe sunet de la antena ?
    By vancelino in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 26th February 2006, 19:12
  3. Reality fara sunet?
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 2nd February 2006, 22:08
  4. MTV 1 fara sunet la Digi
    By zozosat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 26th November 2005, 15:38
  5. NOTA 24_ALARMA CARTELA SMART FARA SUNET
    By gilgil35 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 23rd June 2005, 15:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top