Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 30 of 30
  1. #16
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    Dupa ce am incercat o gramada de aktivierer , unul singur mi l-ascris si mi-a schimbat PL din 08 in OA si in rest nu mi-a lust nimic.
    Ma dau batut ca nu mai am de unde sa iau aktivierer. Merci de indicatzii si bafta
    Salut,
    Suna la Sky si dai cardul defect...ti-l schimba si o sa mearga sigur!
    Fehler 504 la Modul(304 la reciver cred> card defect)
    Si daca te puna sa verifici sa scoti cardul spui 503 la modul..303 la reciver>> lipsa card
    Succes!

  2. #17
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci robi22,
    Am citit si eu asra la DEB, cred ca au facut asta o gramada de insi. Nu stiu cat o sa tzina.
    M-ar tenta sa fac un contract nou. Mie imi axpira in jan. actualul contract. Cica la unii le-a mers sa activeze in oscam, la unul in schimb nu...

  3. #18
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Danny7 View Post
    Merci robi22,
    Am citit si eu asra la DEB, cred ca au facut asta o gramada de insi. Nu stiu cat o sa tzina.
    M-ar tenta sa fac un contract nou. Mie imi axpira in jan. actualul contract. Cica la unii le-a mers sa activeze in oscam, la unul in schimb nu...
    Salut,

    Eu pe cine am ajutat, au avut recivere UHD.
    Toate cardurile au mers cu mentiunea ca nu am scris A0.Daca se revine la 9D sunt cam duse.
    Deci am scris Aktivieren+EMM pt Enti si 77. Pl03 si merg in Oscam.
    Numai bine!

  4. #19
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    767
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Salut,deschizi folderul si la cautare bagi Seria cardului in HEX(in oscam Reader SERIAL).Bagi seria de 8 caractere fara pauza si dai cautare.daca este ceva pt tine o sa vezi..Daca gasesti EMM, pui OScam EMM cache la 0,0,7,0 ca sa poti vedea in Log daca scrie si dai restart la reciver.Scrii pe rand Aktivieren+77. Daca merge trebuie sa ai Payload 03Succes

    merge mai nou si online
    https://emm-details.xyz/index.php

  5. #20
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    767
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Salut,
    Suna la Sky si dai cardul defect...ti-l schimba si o sa mearga sigur!
    Fehler 504 la Modul(304 la reciver cred> card defect)
    Si daca te puna sa verifici sa scoti cardul spui 503 la modul..303 la reciver>> lipsa card
    Succes!
    Salut,
    daca dai un V13 defect, oare iti trimite un V14 ? Sti ceva ?

    numai bine

  6. #21
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emule-ro View Post
    Salut,
    daca dai un V13 defect, oare iti trimite un V14 ? Sti ceva ?

    numai bine
    Salut,
    Da..sigur V14.
    V13 nu mai trimit.
    Numai bine!

  7. #22
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A-si dori sa-mi fac abonament la Sky Deutschland.
    Stiu ca am nevoie de o adresa din Germania.
    Se poate plati abonamentul din Ro?
    Cum trebuie sa procedez ca sa ma pot abona?
    Brasov, 1.2m offset, 0.8m offset
    Digi Extra Complet; Sky Entertaiment De; HD+

  8. #23
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Germany
    Posts
    245
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu potzi,
    doar sa-tzi faca unprieten in Germania. Cu platitul nu stiu eaxact, ar putea sa mearga. tu trebuie sa dai un IBAN si un BIC . Poate functioneaza si cu unul din RO... nu stiu..

  9. #24
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Nu merge cu IBAN din RO...
    Dar cred ca merge cu Paypal.
    Adresa trebuie din Germania, Austria sau Elvetia.
    Momentan iar dau carduri solo la abonament.

  10. #25
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    736
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Adica, daca inteleg bine, daca vreau sa fac maine un abonament, imi dau doar cardul, fara sa ma oblige sa iau si receptorul lor?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 4w-42e, offset 1,5-1w/5w/4,8e, offset 1,2 HH 30w-56e

  11. #26
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    767
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Adica, daca inteleg bine, daca vreau sa fac maine un abonament, imi dau doar cardul, fara sa ma oblige sa iau si receptorul lor?
    da da....nu tre sa iei receptorul lor, poti lua modulul )) Cardul trebuie sa inceapa BIC-ul cu DExxxxx si ce vreiti, toate cardurile de acuma sunt casatorite, fete mari...nu mai sunt

  12. #27
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci....
    Ai nevoie de o adresa din Germania, Austria sau Elvetia..
    Daca o ai..poti face abonament fara sa deranjezi persoana care te ajuta...in Germania poti trimite pachetul(scrisoarea) la un DHL SHOP
    Dar pt inceput ai nevoie de un Iban care sa fie acceptat..sau card(visa...etc)
    Dar acum se poate faca abo solo...

  13. #28
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robi22 View Post
    Deci....
    Ai nevoie de o adresa din Germania, Austria sau Elvetia..
    Daca o ai..poti face abonament fara sa deranjezi persoana care te ajuta...in Germania poti trimite pachetul(scrisoarea) la un DHL SHOP
    Dar pt inceput ai nevoie de un Iban care sa fie acceptat..sau card(visa...etc)
    Dar acum se poate faca abo solo...

    Scuzati-ma ce este abonament solo?
    Imi trimite doar cardul? Cu ce modul functioneaza? Cum se face comanda numai pentru card?
    Ce este DHL shop? de acolo se poate trimite in ro?
    Multumesc
    Brasov, 1.2m offset, 0.8m offset
    Digi Extra Complet; Sky Entertaiment De; HD+

  14. #29
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    941
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Ai nevoie de o adresa...si de o persoana care sa iti trimita cardul mai departe.
    Merge sa faci Abo online si fara reciver..Am facut eu pt un amic acum o saptamana.
    Deja are cardul si este V14...
    Cica sunt si carduri V15..nu stiu sa fi primit cineva.
    Fara o persoana de contact in una din cele 3 tari nu poti face nimic.
    Numai bine

  15. #30
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    brasov
    Posts
    158
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru raspuns.
    Cu ce modul merge cardul? Ce fel de modul trebuie sa cumpar?
    Brasov, 1.2m offset, 0.8m offset
    Digi Extra Complet; Sky Entertaiment De; HD+

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top