Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
  1. #46
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ costynel

    1. deci inteleg ca probleme sunt doar pe programele 4K ?.......programe 4K sunt doar pe satelit deocamdata....... ce sa inteleg, ca se blocheaza cand stai pe un canal 4k si te uiti la el sau cand schimbi canalele 4k de pe unul pe celalalt ?...............pentru programele HD sunt probleme ?

    2. pentru OTT 4k vezi si filmele Bluray in format ISO? Filmele ISO au si meniu ?............merg si filmele cu rezolutie 4K pe el ?.........daca da, cum merge redarea filmelor 4K ?

    3. Referitor la alte optiuni cu 2G pe ram , ce receiver COMBO cu HVEC ar fi pe piata ?

    Cred ca aceste precizari suplimentare ajuta si alti useri !

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  2. #47
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    550
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema numarul 1 nu exista ! Schimbarea greoaie de canal apare doar atunci cand lista de canale este foarte stufoasa, gen @zipper si doar la trecerea gen ...buton ok, alegere canal,ok. La o trecere step by step se face rapid. Evident picoanele incetinesc treaba asta dar se pot face diferite setari. Raportul pret/calitate este foarte bun.

  3. #48
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai atunci nu mai punem nimic si merge perfect

  4. #49
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Când alții spuneau că are nevoie de 2 GB RAM cred că aveau dreptate.
    Tocmai am decis sa cumpăr unul cu mai mulți rami.

    Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk



  5. #50
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ gymi

    ce receiver ai in vedere, ai pus ochii pe ceva anume ?

    din ce vad pe piata nu prea sunt ale variante combo, la un pret similar cu Amiko A4K Combo.

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  6. #51
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,929
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    ...Evident picoanele incetinesc treaba asta dar se pot face diferite setari. .....
    Picoanele imi intarziau si mie mult schimbarea canalelor la un Dream 800 SE. Le-am dezactivat.
    SHALOM

  7. #52
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am văzut un K III pro cu 3Gb RAM și android 7

    Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk



  8. #53
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,156
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gymi

    pare interesant , in jurul aceluiasi pret , dar cu caracteristici mai bune , minusul ar fi ca nu are cititor de conax , dar in schimb se lauda ca suporta cccam si newcamd

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  9. #54
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=costynel;1427402pentru canale uhd 1g ram nu face fata indiferent de receptor,am si un ott a4 cu 2g nu s-a blocat niciodata,filmele merg perfect pe combo mai agata la filme ,schimbarea canalelor greoaie mai ales daca mai ai si siglele descarcate.in concluzie daca ai avut un receptor bun inainte a4 este ff lenes cu 1g ram[/QUOTE]

    poate daca te referi exclusiv la acest receptor e posibil sa ai drepatate....doar gigablue...dream si vu...poate or mai fi..au 2giga ram...dar na trebuie sa si justifice intr un fel pretu exagerat....restu au 1 giga...eu am un mutant....si nu e chiar deloc putin un giga ram....la uhd...filme si ce mai vrei tu....nu am avut o secunda de blocare...restart...ecrane verzi sau albastre ....probleme am intampinat din cauza pluginurilor neadaptate inca...ex kodi..sau altele mai vechi
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  10. #55
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    933
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo...nu intampin prob in zapp..datorita picoanelor...sau navigare greoaie [rin menu ....filmele prin mount cu PC ruleaza foarte bine....pe usb la fel....inca nu am folosit usb 3.0 sau filme 4k...ptr ca nu am TV 4K...

    pluginurile folosite sant kodi...youtube si mediastrem....plugin ce consuma un pic....dar mereu duap ce le folosesc mult timp....dau un restart ptr refresh ram...repet asta o fac eu

    pe langa aceste pluginuri mai e cacheflush

    si asta e tot....FARA PROBLEME....

    [email protected] 4K...e combo...stie multistream....e rece ca gheata vara....e mai cald mobilul meu

    215 euro....suport OPENPLI....si e destul

    ALTCEVA

    imaginea folosita ATV 6.1....o imagine mare..stufoasa..ce consuma mult
    Last edited by iooon; 25th October 2017 at 17:53.
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  11. #56
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nici nu se compara a4 cu vu ,dream ,am un vu solo se v2 si cu 1g zboara cu mi de programe ,este full de aplicati a meritat fiecare banut

  12. #57
    Moderator Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    blowfish me....
    Posts
    2,474
    Posts Thanks / Likes

    Default

    avut ... jucat cu el vandut ... aici pe forum si mai eftin , parerea mea ma .......... pe el terestrial total inutil , gasit varianta mai buna tot amiko ruleaza linux e2 , setari , oscam , cccam , tot ce tre ....daca esti fan kodi acest receiver nu este pt asha ceva . am pus in kodi 3 surse ... a crepat , upgradat la ultima imagine , pus ultim kodi acceptat tot crepat . ce sa mai vorbim despre liste de canale , cand nu poti seta un emu corect ......parerea mea ... ideea ... conceptul de amiko a 4 e buna un receiver cu de toate , da sincer astept v2 primul m-a dezamagit sau poate is io prea batran si prea pretentios la ce ar trebui sa stie un receiver care se vrea combo.

  13. #58
    Time to update ? Mentor
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Global Village
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cum se poate face screenshot care sa contina imaginea statica a televiziunii receptionate, suprapusa cu afisajul OSD din acel moment, la acest receptor ? Eventual direct din interfata browser a unui PC (in stilul Open Webif) sau chiar si cu comanda direct din receptor/ telecomanda / alta posibilitate, cu copiere ulterioara prin FTP?

    Singura posibilitate partiala pe care am gasit-o pana acum, in cateva ore de teste, a fost sa conectez la portul USB o tastatura fizica si sa apas tasta Printscreen, dar face printscreen ( salvat in folderul Pictures/Screenshoots) doar la OSD/meniuri, fara imaginea postului tv.

    In interfata web, in meniul Control/ Remote, nu este afisat screenshot ( imaginea este inexistentă ).

    Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top