Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Satlink 6906

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlink 6906

    Salutare,

    Am cumparat de curand un Satlink 9606 nou la un pret de 200 lei si cum banuiam este cu probleme.
    Vanzatorul nu a specificat defectele.

    Aparatul scaneaza tp`uri gaseste posturi fta si in momentul ca dau save se reseteaza si nu pastreaza nimic .
    Daca fac modificari de tp`uri sterg sateliti nu pastraza nimic.

    La fiecare pornire vine cu setarile de babrica. Am incercat sa ii fac update ni nu vrea.....eroare (burn flash error, error address:000000)

    Daca ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi ....eventual un dump ceva.

    Multumesc.



  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    ???
    Posts
    337
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am facut updata cu soft EU si raminea blocat ledul albastru....probeaza cu "atualizacao-satlink-ws-6906-original-2.0.bin"

    La mine ca sa ramina in memorie pt fiecare sat tre sa fac manual tp.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat si nu merge...nu se aplica modificarile.
    Am incercat sa ii fac update si cu bin`urile astea si nu vrea....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu prea ai ce sa i faci ,e din procesorul de pe placa de baza,doar schimbata.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,067
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut, aici gasesti softuri si poti intreba si de piese de schimb sau o reparatie (importator direct ) :
    http://www.satlink.de/

    succesuri !

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, am rezolvat problema.

    Ieri a trebuit sa dau dau jos antena si la reglaj nustiu de ce nu ia frecventele de pe Polaritatea V (LNB invacom 0.3). An incercat si cu un alt lnb inverto si a functionat perfect pe ambele polaritati.
    LNB ul invacom il am de peste 4 ani pe antena si pe dreambox functioneaza perfect.......pe satlink 6906 nu ia semnal pe V.
    Am setat toare tipurile de Lnb si de frecvente si nimic. Pe frimwar`ul care il am pe el duce pana la 11300 Mhz.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,067
    Posts Thanks / Likes

    Default

    u nou soft pe satlink.de

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top