Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Page 14 of 14 FirstFirst ... 4121314
Results 196 to 208 of 208
  1. #196
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    L'amerique du nord
    Posts
    1,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru ca sunt oameni carora nu le place sa li se spuna ca au gresit...si in acelasi timp sunt oameni carora le place sa li se dea totul mura in gura.

    nu e cazul sa te agiti din cauza asta
    Red Green: If life gives you lemons, throw 'em into a quart of vodka.

  2. #197
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stergere totala posturi radio

    Ce,cum si de unde sa sterg ca atunci cand apas pe butonul "Radio" al telecomenzii sa nu mai vad nici un post de radio ?
    Scanarea pe care o fac nu-mi da varianta sa renunt la radio.
    Din etc/enigma 2 am taiat tot ce-am vazut fisier de radio.
    Nu stiu daca se poate din OpenWebif sa tai aceste posturi de radio,eu nu reusesc.

    Multe multumiri.

  3. #198
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DreamboxEdit...
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  4. #199
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    DreamboxEdit...
    Nu vrea......

    Cred ca-i doar una dintre multele"nebuloase"ale acestui receptor.Am sters toti satelitii si favoritele(evident de tv,de radio n-am facut.La scanarea satelitilor nu ma intreaba nimeni daca vreau si radio,dar posturile apar),cand apas"Radio"din telecomanda apar la fel radio.

    Citesc pe un forum nemtesc, tradus cu Google : Puteți șterge doar preferințele radio.n lista generală pentru a șterge canalele radio nu este furnizată sub E2, aceasta este doar despre ocoluri. De ce efortul? Nu deranja pe nimeni. Doar nu comuta la radio dacă nu vrei asta.
    Asa o fi,dar ceva memorie mai foloseste si radio,nu ? De,are destula....cu toate posturile radio de pe toti satelitii.

  5. #200
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca aia spun asta ...e clar....o lume nebuna,nebuna....se sterge tot inclus din lista generala....stergi tot..radio date daca nu te intereseaza.....

    IMPORTI LISTA IN RECEPTOR...

    cu specificatia ca la fiecare scanare....totu se readuce la normal....importi lista in PC..stergi totu...importi in receptor...

    banuiesc ca nu faci scanari zilnice.....iar daca ai nevoie de un program sau mai multe....se pot intruduce manula in lista....fara sa mai deranjezi tot ce ia salvat
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  6. #201
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    Stergere totala posturi radio

    Ce,cum si de unde sa sterg ca atunci cand apas pe butonul "Radio" al telecomenzii sa nu mai vad nici un post de radio ?

    Multe multumiri.
    O varianta simpla e sa editezi /usr/share/enigma2/keymap.xml si dezactivezi butonul de radio dar fara a le sterge.

    A doua , asta daca exista la octagon, sa stergi linia cu radio de aici /usr/share/enigma2/rcpositions.xml
    1W-13E-16E-19.2E

    Offset Triax (Alu.) 1.00
    Offset Multifeed Emme Esse (Alu.) 1.15
    VU+ Ultimo 4K/VU+ Solo SE V2/ VU+ Zero/ GM Triplex /Amiko Spiel/
    Digi Cablu /Focussat /SRTV

  7. #202
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O varianta simpla e sa editezi /usr/share/enigma2/keymap.xml si dezactivezi butonul de radio dar fara a le sterge.
    Ce sa inteleg prin dezactivare ? Eu am pus STOP,nu se intampla nimic.
    ______________________


    A doua , asta daca exista la octagon, sa stergi linia cu radio de aici /usr/share/enigma2/rcpositions.xml

    Aici am gasit fisierul,l-am sters,nici un rezultat.


  8. #203
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    209
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai trebuie init 4 cand editezi si apoi init 3 .
    Nu trebuie sa-l stergi ci doar sa editezi liniile respective
    1W-13E-16E-19.2E

    Offset Triax (Alu.) 1.00
    Offset Multifeed Emme Esse (Alu.) 1.15
    VU+ Ultimo 4K/VU+ Solo SE V2/ VU+ Zero/ GM Triplex /Amiko Spiel/
    Digi Cablu /Focussat /SRTV

  9. #204
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica mai exact...kill enigma.....start enigma...telnet

    mai dar octagonu asta nu ai drept de root la el..de nu merge cu dramboxedit

    init 4 ENTER

    ITI FACI TREABA PE ACOLO

    init 3 ENTER

    IN TELNET FACI TREABA CU INIT
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  10. #205
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa nu uit un aspect foarte important....pe satelitii unde ai programe 4K sa nu stergi DATA la general...ptr ca programele UHD si H.265..sant trecute la date si ramai fara ele in lista...

    tocami am testat...totu functional...radio..date etc....

    cel putin in parasuta ea....totu ok
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  11. #206
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat astazi ultima imagine aparuta openatv-6.2 si 6.1-sf4008.Nu gasesc ce le lipseste sau nu-i bun in configurare,la nici una nu am sonor.Parerile dvs.? Va multumesc.

    Eu n-am activat Openatv softcam-feet-universal 2.0 ipk.rar,am instalat alt emu oscam.Nu cred ca asta-i hiba.

  12. #207
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1,054
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai kodi instalat?
    GIGABLUE 800HD SE...GIGABLUE



  13. #208
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    ai kodi instalat?
    nu am si nici nu instalez deocamdata

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top